- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Size de teşekkür ederim. Bu da çalıştıŞunu magisk den yüklediğimde çalışmıştı ben de
Hocam deneyin anca öyle kendinize göre bulabilirsiniz ben de gsi bootlamaya çalışıyorum şuan farklı bir şey için.Animasyonlar cidden iyi güzel ama ana ekranda bile kasma olması cidden canımı sıkıyor. Hayır bir de gerekli ayarlamaları yapmama, gereksiz uygulamaları kaldırmama rağmen hâlâ böyle. Aosp mu denesem acaba diye düşünüyorum
MIUI 10 tabanlı custom romlardan birine geçmeyi düşünüyorum. 11 ile aram hiç iyi olmamıştı. Sizin MIUI 10 tabanlı rom öneriniz var mıdır acabaHocam deneyin anca öyle kendinize göre bulabilirsiniz ben de gsi bootlamaya çalışıyorum şuan farklı bir şey için.
2 gündür Eu 10.3.2 romu kullanıyorum, kernel olarak da genom kernel attım çok memnunum tavsiye ederimMIUI 10 tabanlı custom romlardan birine geçmeyi düşünüyorum. 11 ile aram hiç iyi olmamıştı. Sizin MIUI 10 tabanlı rom öneriniz var mıdır acaba
AOSP romlar arasında en stabil rom hangisi sizce?MIUI 10 için pek fark etmiyor eu güzel. Ben oxygen os deniyorum şuanda.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aosip pizza ve Lineage os. Android 10 romları önermiyorum ama önermem gerekirse Havoc os ve İon iyiydi. Bir de Derpfest var.AOSP romlar arasında en stabil rom hangisi sizce?