Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Discovery Elite Dowload:

İUNİ U2 Dowload;

Gionee Elife E7 Download:

Cihazınıza uygun olanı yükleyin!!

Hocam rom süper, keyifle kullanıyorum. Eline, emeğine sağlık. Yeniden temiz kurulum yapmak istiyorum ama bunlardan hangisi hangi cihaz için tam anlayamadım; biraz daha açabilirsek sevinirim. Benim cihaz discovery elite 16 gb. Bir de bildirim panelinin genişletilmiş halinin üst tarafında yer alan ve arka planında dağlar ağaçlar görünen (v6 mod) mavimsi renkteki bölümün rengini nasıl değiştirebiliriz, ya da bununla ilgili dosya hangisidir. Bildirim panelini temalardan değiştiriyorum ama bu bölüm aynı renkte kalıyor sürekli. Teşekkürler...

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Discovery Elite Dowload:

İUNİ U2 Dowload;

Hocam rom süper, keyifle kullanıyorum. Eline, emeğine sağlık. Yeniden temiz kurulum yapmak istiyorum ama bunlardan hangisi hangi cihaz için tam anlayamadım; biraz daha açabilirsek sevinirim. Benim cihaz discovery elite 16 gb. Bir de bildirim panelinin genişletilmiş halinin üst tarafında yer alan ve arka planında dağlar ağaçlar görünen (v6 mod) mavimsi renkteki bölümün rengini nasıl değiştirebiliriz, ya da bununla ilgili dosya hangisidir. Bildirim panelini temalardan değiştiriyorum ama bu bölüm aynı renkte kalıyor sürekli. Teşekkürler...

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Discovery Elite Dowload:

İUNİ U2 Dowload;

Discovery Elite olanı indir v7 modda mavi bölüm kapatıldı.

scienceman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
GM ELİTE
Konular
0
WHATTSAPP sorununun çözülmsi harika oldu. murat telefonu kullanmasanda desteğini çekmediğin için ayrıca teşekkürler.

scienceman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
GM ELİTE
Konular
0
bu arada telefonun dahili hafızasını arttırmanın bir yolunu bilen var mı acaba

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
WHATTSAPP sorununun çözülmsi harika oldu. murat telefonu kullanmasanda desteğini çekmediğin için ayrıca teşekkürler.

Murat kardeş scienceman'a katılıyorum. Az önce temiz kurulum yaptım, çok daha iyi olmuş bu son hali. Umarım seni çok daha iyi yerlerde görürüz kardeşim, emeğine sağlık, Allah senden razı olsun...

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
bu arada telefonun dahili hafızasını arttırmanın bir yolunu bilen var mı acaba
Stock romun boot img ile ile rom boot etse normalde 32 GB olucak boot etmediği için iuni boot img kullanıyorum bu yüzden toplam 28 GB var
Murat kardeş scienceman'a katılıyorum. Az önce temiz kurulum yaptım, çok daha iyi olmuş bu son hali. Umarım seni çok daha iyi yerlerde görürüz kardeşim, emeğine sağlık, Allah senden razı olsun...
Teşekkürler

fb1furkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Discovery el
Konular
0
Eline sağlık murat kardeş. Hala whatsapp sorunu mevcut mu şuan kurma imkanım yok da.

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4

fb1furkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Discovery el
Konular
0
Whatsapp web sorunu çözüldü. sürekli online görünme var mı orasını bilmiyorum işte
Ben senin facebook taki bi arkadaşa yaptığın yorumu gördüm orda demissin ki otomatik başlatmayı kapat son işlemlerde kilitli dursun o zaman sorun çözülur yazmissin oluyor mu bu . Deniyemiyorum şuan kusura bakma

Üst Alt