eyvAllah kardeşim..sonucu yazarımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bi de cwm nin son sürümünü bulamadım.atıversenize..flashtool la mı yüklüyoduk bunu..kafam çorba oldu ya.neyi neyle yapıyodum unuttum![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
umarım reklam değildir burdaki stok romla jelly e döndüm.. twrp mi yapayım cwm mi karar veremedim..bu romu yüklemek için cwm yapacam sanırım.
bi de cwm nin son sürümünü bulamadım.atıversenize..flashtool la mı yüklüyoduk bunu..kafam çorba oldu ya.neyi neyle yapıyodum unuttum![]()
müdür olmadı..kaç defa yaptım ama sürekli aynı hatayı veriyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İçerisindeki Splash tool ile kurunuz.
Hocam öncelikle kitkat kurun. Bi kaç sayfa öncesinden linki attılar. Onu kurduktan sonra cihazı kapatıp bataryayı çıkarın ve öyle bağlayın, flashtoolu önceden ayarlamaniz lazım ordan twrp yükleyin. Ve cihazı açın. Partition uygulamasını kurun ve root yetkisini falan verdikten sonra 2 gb + 750 mb dahili seçin ve yeniden başlatın. Ardından tekrar kapatıp twrp menüsünde Factory reset attıktan sonra romu kurmayı deneyin. Romun adını da nolur normal uptade.zip diye yazın. Kurulması lazım
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi