El7is hocam Mobil veri sorunu bende de var rom cok akici insaallah bi cozum bulabilirsiniz bu romda kalmak istiyorum
Hocam sırasıyla derken 1. otayı kurduk telefonu yeniden açıp loading olayından sonra tekrar recoverye girip 2. otayı mı kuracağız?
Bende bubromda çok kalmak istedim ama olmadı mabil bir çalışmıyor bende stabil sürümu yukkledim su an çok iyi çok rahat çalışıyor çok sevdim bu romu sesde yüksek görsellik ve efektler de sorunsuz bu yüzden vazgecemiyorum çok harika ama bu ROM olsaydı ilk bunu kuracaktır en güncel olanı ve destek verilen bu ROM galiba su anda
Anlamiyorum ben seni. Bir romu paylasmak neden bu kadar zor ki. 2 gundur sorun icin ugrasiyorum. Neden beni ve digerlerin i daha fazla ugrastiriyorsunuz. Paylasmaniz icin yalvarmam mi gerek? Okudugunuz icin tesekkurler. Lutfen biseyler yapin.
Son guncellemeler ile gelen bir yenilik.. Ya eski sürüme ya da stabil sürüme dönerek çözebilirsiniz bu sorunu..Bildirim çubuğunda m0zikçalar görünmüyor arama çubuğu görünüyor m0zikçalar nasıl geri gelir temaslarda özelleştşriyorum değişmiyor
Hocam ios Stili Çok Güzel Olmus. Şimdi 6.3.3 kurursam ios Stilimi Olcak Yoksa Ayarlayip Bir Sürümle Fullmu Vericeksiniz..6.3.3 güncellemesini tam rom olarak kurduğumda,
mobil veri hatası aldım.
Çin Beta sürümü olduğundan
her hafta birşeyler ekleyip çıkarıyorlar.
Haftaya çözerler diye umuyorum.
Bizim romda çalışmayan hiçbir miui uygulaması yoktur.
Herşey orjinal miui uygulamalarıdır.
IOS stili hoşuma gitti. Bir zaman bu şekilde romu sunacağım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
IOS stili 6.3.10 ile gelecek.Hocam ios Stili Çok Güzel Olmus. Şimdi 6.3.3 kurursam ios Stilimi Olcak Yoksa Ayarlayip Bir Sürümle Fullmu Vericeksiniz..