- Adım
- İqbal
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 13
SaolunTema - Bulut V11 Tema buyrun bu temamda istedikleriniz mevcut
SaolunTema - Bulut V11 Tema buyrun bu temamda istedikleriniz mevcut
İyi günlerde kullanın bende eu romdan başka romlarda 1 saatten fazla kalmayan biri olarak bunu uzun süre kullanmayı planlıyorumGayet güzel akıcı pil de hoşuma gitti. Eline sağlık pek rom sevmeyen biri olarak. Tavsiye ederim.
En çok tercih edilip edilmediğini bilmiyorum ama eray0687 hocamın verdiği kernel efsane. Romdaki hücresel bekleme sorununu çözdüğü gibi pil de harika buyrun ekran görüntüleriBirkaç kernleden bahsediyorlar kullanıcılar en çok tercih edilen bu kernel mi ARKADAŞLAR
Değer gibi ama orjinal olan Android 8 bu 9. Karanlık mod sistem düzeyinde calısıyor bu sebepleOrjinal miuipro almaya değer mi? Android 9 mu?
Var hocamUltra güç tasarruf modu yok romda
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşırı pil tasarrufu o hocam ultrasi yokDeğer gibi ama orjinal olan Android 8 bu 9. Karanlık mod sistem düzeyinde calısıyor bu sebeple
Var hocam
İsinizi görebileceğini düşünüyorum , görmez ise başka romlard deneyebiirsinizAşırı pil tasarrufu o hocam ultrasi yok
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim işimi görür zaten onda sıkıntı yok sadece bir eksiklik onu söyleyeyim dedimİsinizi görebileceğini düşünüyorum , görmez ise başka romlard deneyebiirsiniz