Yardım Pop up kamera sesi

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Herkese iyi akşamlar pop up kamera düşerken kendini içeri çektiğinde çok garip bir ses geliyor tam içeri girdiği anda acaba sadece bende mi bu sorun bu sıkıntı mı var arkadaşlar sessiz bir ortamda telefonu düşürür gibi yapıp sesi dinler misiniz acaba

S

Silinen üye 107783

Guest
Peki üstad bildirim gelince pop up kameranın yuvarlak yeri yanıyor ya bende hem orası yanıyor hemde pop up kameranın girdiği yerden altından ışık sızıyor kamera kapalı bildirim gelince boşluk var gibi sizde de mi öyle acaba

İnan hiç o kadar dikkat etmedim. Ama bildirim gelirse kontrol edip yazarım buraya

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Peki üstad bildirim gelince pop up kameranın yuvarlak yeri yanıyor ya bende hem orası yanıyor hemde pop up kameranın girdiği yerden altından ışık sızıyor kamera kapalı bildirim gelince boşluk var gibi sizde de mi öyle acaba
Bildirim ışığını oraya koymuşlar maalesef
Xiaomi garipliklerinden biri, Koy ekranın altındaki siyah boşluğa pocof1deki gibi.
İlla fantezi olacak
Bu arada Kapatmak isterseniz ayarlar>sistem ve cihaz>ek ayarlar> bildirim ışığı menüsünden kapatabilirsin
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Herkese iyi akşamlar pop up kamera düşerken kendini içeri çektiğinde çok garip bir ses geliyor tam içeri girdiği anda acaba sadece bende mi bu sorun bu sıkıntı mı var arkadaşlar sessiz bir ortamda telefonu düşürür gibi yapıp sesi dinler misiniz acaba
Can sıkıcı bir ses bende fark ettim. Sanki kamera içeri girdiği halde zorluyor gibi. Xiaomi bir sonraki güncelleme ile düzeltir diye düşünüyorum.

Oyla:

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Can sıkıcı bir ses bende fark ettim. Sanki kamera içeri girdiği halde zorluyor gibi. Xiaomi bir sonraki güncelleme ile düzeltir diye düşünüyorum.

Aynen öyle üstad bende bozuk sandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildirim ışığını oraya koymuşlar maalesef
Xiaomi garipliklerinden biri, Koy ekranın altındaki siyah boşluğa pocof1deki gibi.
İlla fantezi olacak
Bu arada Kapatmak isterseniz ayarlar>sistem ve cihaz>ek ayarlar> bildirim ışığı menüsünden kapatabilirsin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Volteyi nasıl aktif ettin ustad

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Aynen öyle üstad bende bozuk sandım

Volteyi nasıl aktif ettin ustad
Telefondan*#*#86583#*#* kodunu girince volte was check disable gibi bir şey yazıyor sonra ayarlar da volte telefonda aktif oluyor. ayrıca operatörden de aktif etmen lazım.
Vowifi kodu *#*#869434#*#* vowifi şuan çalışmıyor romla alakalı galiba.

Oyla:

Balkaymak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alim
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Sağol hocam

Üstad bide çıkarken biraz daha sesli çıkıyor o çiz sesi telefonun arkası biraz titriyor gibi geliyor bana yada paranoyak oldum çok taktım kafayı çıkarken biraz daha mı sesli ve titreşimli acaba sizdede
Hocam o benim telefonda yeni başladı böyle çıkarken biryere çarpıyormuş gibi oluyor

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
Bende de kamera açılırken tık diye bir ses gelmeye başladı sanki biyere takılma sesi gibi ama iki üç kez üst üste açınca ses gidiyor

Oyla:
Üst Alt