Yardım Pop up kamera sesi

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Herkese iyi akşamlar pop up kamera düşerken kendini içeri çektiğinde çok garip bir ses geliyor tam içeri girdiği anda acaba sadece bende mi bu sorun bu sıkıntı mı var arkadaşlar sessiz bir ortamda telefonu düşürür gibi yapıp sesi dinler misiniz acaba

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Herkese iyi akşamlar pop up kamera düşerken kendini içeri çektiğinde çok garip bir ses geliyor tam içeri girdiği anda acaba sadece bende mi bu sorun bu sıkıntı mı var arkadaşlar sessiz bir ortamda telefonu düşürür gibi yapıp sesi dinler misiniz acaba
Doğal hocam

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Ben pop up kamera sessiz de kullanırım. Normal kapattığımde ince biz cizz sesi geliyor. Düşerken tam içeri girdiğinde sanki orda bir mekanizma bozulmuş gibi daha güçlü bir cizz sesi geliyor. Hepsinde yapıyor bunu.

Oyla:

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben pop up kamera sessiz de kullanırım. Normal kapattığımde ince biz cizz sesi geliyor. Düşerken tam içeri girdiğinde sanki orda bir mekanizma bozulmuş gibi daha güçlü bir cizz sesi geliyor. Hepsinde yapıyor bunu.
Üstad bide çıkarken biraz daha sesli çıkıyor o çiz sesi telefonun arkası biraz titriyor gibi geliyor bana yada paranoyak oldum çok taktım kafayı çıkarken biraz daha mı sesli ve titreşimli acaba sizdede

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Sağol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstad bide çıkarken biraz daha sesli çıkıyor o çiz sesi telefonun arkası biraz titriyor gibi geliyor bana yada paranoyak oldum çok taktım kafayı çıkarken biraz daha mı sesli ve titreşimli acaba sizdede
Hocam ses konusuna takılmayın sonuçta orda motorlu bir mekanizma var :)

Oyla:

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Bende ilk başta alışamadım, ama TeAmo hocamızın dediği gibi gayet normal.
Peki üstad bildirim gelince pop up kameranın yuvarlak yeri yanıyor ya bende hem orası yanıyor hemde pop up kameranın girdiği yerden altından ışık sızıyor kamera kapalı bildirim gelince boşluk var gibi sizde de mi öyle acaba

Oyla:
Üst Alt