- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli bilgiler için çok sağolun pasaport vize vs onları hallettik sayılır açıkcası beklediğimden daha kolay oldu ben ufak tefek İngilizce biliyorum acaba gittiğim yerde İngilizce bilmem yeterli olur mu açıkçası en çekindiğim konu buMerhaba,daha önce 7 defa yurtdışına gezi amaçlı gittim.Gürcistan,Yunanistan,Bulgaristan,Makedonya,Fransa,Belçikayı gördüm...bazılarının bütün şehirlerini,bazılarının başkentini veya bir kısmını...öncelikle vize alımı pasaport işlemlerindeki kırtasiye prosedürleri sizi bunaltmasın,bunlar hallolduktan sonrası çıkış kolay...eğer süreli yaşayacaksanız,ingilizce pratik konuşma klavuz ve program adres programları yükleyin telefonunuza ve ciddi harcamalardan kaçının kiii bu zaman gerektiren bir tecrübe,öğrene öğrene ekonomik bir yol zaten bulacaksınız.ilk bir iki gün ciddi bir yabancılık çektikten sonra zaten aşinalık olacak.ha birde toplu taşımayı iyi öğrenin,market ve fastfoıd ilk zamanlar hayat kurtarır.Avrupada ciddi güzel bir metro ağı var,hemen heryere hemde...Ve kaybolmaktan korkmayın ciddi tecrübe edindirir...ben Pariste gece kayboldum ancak büyük bir deneyimdi...
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi