Sohbet Polonya'ya giden var mı?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba,daha önce 7 defa yurtdışına gezi amaçlı gittim.Gürcistan,Yunanistan,Bulgaristan,Makedonya,Fransa,Belçikayı gördüm...bazılarının bütün şehirlerini,bazılarının başkentini veya bir kısmını...öncelikle vize alımı pasaport işlemlerindeki kırtasiye prosedürleri sizi bunaltmasın,bunlar hallolduktan sonrası çıkış kolay...eğer süreli yaşayacaksanız,ingilizce pratik konuşma klavuz ve program adres programları yükleyin telefonunuza ve ciddi harcamalardan kaçının kiii bu zaman gerektiren bir tecrübe,öğrene öğrene ekonomik bir yol zaten bulacaksınız.ilk bir iki gün ciddi bir yabancılık çektikten sonra zaten aşinalık olacak.ha birde toplu taşımayı iyi öğrenin,market ve fastfoıd ilk zamanlar hayat kurtarır.Avrupada ciddi güzel bir metro ağı var,hemen heryere hemde...Ve kaybolmaktan korkmayın ciddi tecrübe edindirir...ben Pariste gece kayboldum ancak büyük bir deneyimdi...
Değerli bilgiler için çok sağolun pasaport vize vs onları hallettik sayılır açıkcası beklediğimden daha kolay oldu ben ufak tefek İngilizce biliyorum acaba gittiğim yerde İngilizce bilmem yeterli olur mu açıkçası en çekindiğim konu bu

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Hocam İngilizcenin yetersiz kaldığı bir Fransa var, bir de çok önceden Çin vardı. İngilizce gideceğiniz yer çok küçük değilse bir çok işinizi görecektir. Japonya, Kore de dahil sadece İngilizce yeterli oldu. Bir arkadaşımızın söylediği gibi ilk günler zor olabilir sonrasında alışırsınız. Hayırlı yolculuklar, işiniz gücünüz rast gelsin.
Değerli bilgiler için çok sağolun pasaport vize vs onları hallettik sayılır açıkcası beklediğimden daha kolay oldu ben ufak tefek İngilizce biliyorum acaba gittiğim yerde İngilizce bilmem yeterli olur mu açıkçası en çekindiğim konu bu

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar 1 ay içinde iş amaçlı Polonya'ya gideceğim. İlk etapta 3 ay daha sonra işin devamı gelirse 5 yıl kadar orada yaşama ihtimalim mevcut, 5 kişi gideceğiz ama hiçbirimizin daha önceden yurt dışı tecrübesi yok daha önce gidenler varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini aktarırsa çok sevinirim. Bu arada Gdańsk şehrine gideceğim. Özellikle Skorpi hocam siz gittiniz mi Almanya'da yaşamıştınız diye hatırlıyorum. :)
Evet hocam, ben Almanyada okudum, Üniversiteyi de Avusturyada okudum, Polonyaya hiç gitmedim....
Birçok değerli arkadaşlarımız aşağı yukarı ne yapılması gerekenleri söylemişler....İş için gideceğiniz için, çok kısa zamanda alışırsınız...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32

Tekrar merhaba,Fransa hariç,Avrupanın diğer tüm ülkelerinde herkes orta ve üzeri İngilizceye hakimdir.Fransada da herkes hakimdir ancak konuşmazlar,kendi dillerinin konuşulmasını isterler o yüzden şanslısınız Polonyoya gidiyorsunuz...programlar yükleyin ingilizce ve kitabevlerinde satılan pratik günlük hayat kurtaran kalıpların içerdiği kitaplar mevcut.en ezlemlerini ezberleyin,işte markette restorantta iş yerinde toplu taşımada kullanılabilecek kadarı ilk zamanlar iş görür.bir de konuşurken ilk başta yavaş konuşulmasını isteyin kii anlaşılabilesiniz karşılıklı...iki üç gün içinde zaten enikonu alışılır.

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Polonya ya bende gidebilirim ama yakın zamanda değil ilk önce Türkiye deki işlerimizin bitmesi lazım orada da projemiz var artık nasip ise yıl başından sonra bakalım ne olacak tecrübeni bize de aktarırsan sevinirim banada lazım olabilir aynısı giggle~~

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Polonya ya bende gidebilirim ama yakın zamanda değil ilk önce Türkiye deki işlerimizin bitmesi lazım orada da projemiz var artık nasip ise yıl başından sonra bakalım ne olacak tecrübeni bize de aktarırsan sevinirim banada lazım olabilir aynısı giggle~~
Tabiki haberlesiriz

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Tabiki haberlesiriz

İnşallah 5 sene kalırsan neden olmasın bi kahve içeriz artık hatta ısmarlarım brick mevzusunu çözdüğünü için bizlere giggle~~

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
İnşallah 5 sene kalırsan neden olmasın bi kahve içeriz artık hatta ısmarlarım brick mevzusunu çözdüğünü için bizlere giggle~~
olur içerim kahveni inşallah kalırız hayatımız kurtulur valla

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Ben geri döneceğim:( sen kalırsın orada inşallah sen bare kurtar kendini haha--

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam benim söyleyebileceğim saatte Nacar karıda Macar iyidir derler, demek ki ara sıra Macaristan a geçebilirsiniz namımız oralarda yaşamaya devam etsinmonkey~~monkey~~

Üst Alt