Sohbet Polonya'ya giden var mı?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhabalar 1 ay içinde iş amaçlı Polonya'ya gideceğim. İlk etapta 3 ay daha sonra işin devamı gelirse 5 yıl kadar orada yaşama ihtimalim mevcut, 5 kişi gideceğiz ama hiçbirimizin daha önceden yurt dışı tecrübesi yok daha önce gidenler varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini aktarırsa çok sevinirim. Bu arada Gdańsk şehrine gideceğim. Özellikle Skorpi hocam siz gittiniz mi Almanya'da yaşamıştınız diye hatırlıyorum. :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Polonya hakkında bildiğim tek şey, envayi çeşit araç yedek parçasının çok ucuz olması... Idea~~

Allah, yolunu işini gücünü açık etsin.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Tavsiyem YouTube üzerinden Polonya'da Türk'lerin çekmiş olduğu vlogları izlemeniz. Genel olarak gidildiğinde neler yapılması gerektiğini ve başlıca kuralları anlatıyor bir çoğu. Youtube böyle bilgiler için kullanıldığında aslında gerçekten işe yarıyor.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Tavsiyem YouTube üzerinden Polonya'da Türk'lerin çekmiş olduğu vlogları izlemeniz. Genel olarak gidildiğinde neler yapılması gerektiğini ve başlıca kuralları anlatıyor bir çoğu. Youtube böyle bilgiler için kullanıldığında aslında gerçekten işe yarıyor.
Onlara biraz bakındım ama bir de buraya yazayım dedim ne kadar çok bilgi o kadar avantaj sağlar diye düşünüyorum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Onlara biraz bakındım ama bir de buraya yazayım dedim ne kadar çok bilgi o kadar avantaj sağlar diye düşünüyorum

Tabii ki hocam, fazla bilgi yararınıza olacaktır. Yolunuz açık olsun şimdiden, oradayken de bizimle bağınızı koparmazsanız çok mutlu oluruz. :)

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Tabii ki hocam, fazla bilgi yararınıza olacaktır. Yolunuz açık olsun şimdiden, oradayken de bizimle bağınızı koparmazsanız çok mutlu oluruz. :)
Eyvallah hocam her zaman aktifim burda değişen birşey olmaz

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Merhabalar 1 ay içinde iş amaçlı Polonya'ya gideceğim. İlk etapta 3 ay daha sonra işin devamı gelirse 5 yıl kadar orada yaşama ihtimalim mevcut, 5 kişi gideceğiz ama hiçbirimizin daha önceden yurt dışı tecrübesi yok daha önce gidenler varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini aktarırsa çok sevinirim. Bu arada Gdańsk şehrine gideceğim. Özellikle Skorpi hocam siz gittiniz mi Almanya'da yaşamıştınız diye hatırlıyorum. :)
Hocam hayırlı olsun orada telefonlar ucuz diye duydum isim düşerse bir alo derim :D

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba,daha önce 7 defa yurtdışına gezi amaçlı gittim.Gürcistan,Yunanistan,Bulgaristan,Makedonya,Fransa,Belçikayı gördüm...bazılarının bütün şehirlerini,bazılarının başkentini veya bir kısmını...öncelikle vize alımı pasaport işlemlerindeki kırtasiye prosedürleri sizi bunaltmasın,bunlar hallolduktan sonrası çıkış kolay...eğer süreli yaşayacaksanız,ingilizce pratik konuşma klavuz ve program adres programları yükleyin telefonunuza ve ciddi harcamalardan kaçının kiii bu zaman gerektiren bir tecrübe,öğrene öğrene ekonomik bir yol zaten bulacaksınız.ilk bir iki gün ciddi bir yabancılık çektikten sonra zaten aşinalık olacak.ha birde toplu taşımayı iyi öğrenin,market ve fastfoıd ilk zamanlar hayat kurtarır.Avrupada ciddi güzel bir metro ağı var,hemen heryere hemde...Ve kaybolmaktan korkmayın ciddi tecrübe edindirir...ben Pariste gece kayboldum ancak büyük bir deneyimdi...

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular