- Adım
- Caner
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 3
O konuda bir bilgim yok ne yazık kiAnlatım nete ne zaman düşer bize o lazım
O konuda bir bilgim yok ne yazık kiAnlatım nete ne zaman düşer bize o lazım
Hocam sevindim eğer olursa ilk işim para biriktirip bu telefonu almak olacakMüjdemi isterim Kayıt olayı bugun kesin olarak çözüldü. Türkiye'den bir arkadaş yurtdışından satın aldığı mühendislik romu üzerinde çalışıp kırdığını duyurdu ve tüm testlerden başarıyla geçtiğini söyledi. 2 güne kadar kayıtları yapmaya başlayacaklar.
Kırıldığı için telefonlara 50-100 TL civarında zam yapıldıHocam sevindim eğer olursa ilk işim para biriktirip bu telefonu almak olacak
çözümü bulan arkadaş tanıdık TR'de ilk benim cihaza atıldı gayet stabil çalışıyor imei atma yöntemi baya zahmetli...Müjdemi isterim Kayıt olayı bugun kesin olarak çözüldü. Türkiye'den bir arkadaş yurtdışından satın aldığı mühendislik romu üzerinde çalışıp kırdığını duyurdu ve tüm testlerden başarıyla geçtiğini söyledi. 2 güne kadar kayıtları yapmaya başlayacaklar.
diğer yöntemlerden baya farklı mühendislik romu lazım nete baktık bulamadık parayla satılıyor oda bir f2 pro parası hemen hemenbulan kişi uzaktan yapmaya başlamış. en fazla 24 saat içinde yayılır
1 kişi aldıysa ülkede yeterli. çalarlar ondandiğer yöntemlerden baya farklı mühendislik romu lazım nete baktık bulamadık parayla satılıyor oda bir f2 pro parası hemen hemen