Yardım Pocophone f1 pil sömürmesi

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom 10.3.4.0 kararlı
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Açık
Sa arkadaşlar
Yeni güncelleme ( global 10.3.4 kararlı) yaptıktan sonra Whatsapp ve Xiaomi hizmet çerçevesi şarjı sömürüyor. Neden olabilir. Diğer arkadaşlarin cihazlarıda aynı mi ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-19-22-56-12-803_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-19-22-56-12-803_com.miui.securitycenter.png
    214,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2019-04-19-22-56-30-683_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-19-22-56-30-683_com.miui.securitycenter.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2019-04-19-22-56-17-377_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-19-22-56-17-377_com.miui.securitycenter.png
    90,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-04-19-22-56-23-639_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-04-19-22-56-23-639_com.miui.securitycenter.png
    73,2 KB · Görüntüleme: 32

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Bu konuda en iyi bildiğim şey; "Güncelleme pişmanlıktır, yapmayın, yaptırmayın" dır... :D
Çok yanlis bir cümle kullandin şuan her güncelleme %100 stabil olacak diye bir şey yok insanlara bence boyle ornek olmayın

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Çok yanlis bir cümle kullandin şuan her güncelleme %100 stabil olacak diye bir şey yok insanlara bence boyle ornek olmayın
Yüzde yüz stabil olacak diye bir şey yok derken bile güncellemenin götürdüğü şeyleri kabul etmiş oluyorsun farkında mısın? Telefonum yüzde yüz stabil iken, performansı; gelen kıytırık bir güncelleme ile neden yüzde doksanlara veya yüzde altmışlara düşsün? Doğru olanı bu mudur?

Ben tecrübelerimi, bildiklerimi ve gördüklerimi yazarım çizerim, örnek alan olur, olmaz veya beğenmeyen olur olmaz, kişilerin "kendi tercihleridir" Forumda telefonların konularına girin ve bakın, yazılan sorunların büyük bir bölümü "güncelleme sonrası şarj performansı" ile ilgili... Bir çoğu da, güncellenen versiyon ile hard reset vs. ile çözülemiyor maalesef... Telefon güncellemeyin yazımı dikkate alan kişinin telefonunun stabilliği ile telefonu güncelledim berbat oldu diyenin telefonun stabilliğini karşılaştıracak olursak, ben hep güncellemeyen kişinin telefonu daha sağlıklı ve stabil derim ki, forumdaki tecrübelerden de böyle olduğu ortada... Yani, telefonlarımız, verilen kıytırık güncelemeler ile çöpe döndürülüyor, vadesinden önce telefonu çöpe atmak isteyenlere de saygım sonsuzdur...

Şu anda herkes sahip olduğu telefonu hiç güncellemese fiziksel ömrü tükenene kadar telefon stabil bir şekilde çalışır/çalışıyor tecrübe ile sabittir... Fakat; verilen güncellemeler ile telefonların çöp olduğu gerçeği de bakmasını bilen için ayan beyan ortadadır...

Not; yazdığım şeyler, göreceli veya sana göre bana göre olan şeyler değildir, forum ortamında mevcut olan şeylerdir...

Oyla:

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Denediniz mi hocam . Telefon brick olmasın sonra.
Hocam denedim sıkıntı cikmadi ama si yine bi forumdan araştırın nolur neolmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde yüz stabil olacak diye bir şey yok derken bile güncellemenin götürdüğü şeyleri kabul etmiş oluyorsun farkında mısın? Telefonum yüzde yüz stabil iken, performansı; gelen kıytırık bir güncelleme ile neden yüzde doksanlara veya yüzde altmışlara düşsün? Doğru olanı bu mudur?

Ben tecrübelerimi, bildiklerimi ve gördüklerimi yazarım çizerim, örnek alan olur, olmaz veya beğenmeyen olur olmaz, kişilerin "kendi tercihleridir" Forumda telefonların konularına girin ve bakın, yazılan sorunların büyük bir bölümü "güncelleme sonrası şarj performansı" ile ilgili... Bir çoğu da, güncellenen versiyon ile hard reset vs. ile çözülemiyor maalesef... Telefon güncellemeyin yazımı dikkate alan kişinin telefonunun stabilliği ile telefonu güncelledim berbat oldu diyenin telefonun stabilliğini karşılaştıracak olursak, ben hep güncellemeyen kişinin telefonu daha sağlıklı ve stabil derim ki, forumdaki tecrübelerden de böyle olduğu ortada... Yani, telefonlarımız, verilen kıytırık güncelemeler ile çöpe döndürülüyor, vadesinden önce telefonu çöpe atmak isteyenlere de saygım sonsuzdur...

Şu anda herkes sahip olduğu telefonu hiç güncellemese fiziksel ömrü tükenene kadar telefon stabil bir şekilde çalışır/çalışıyor tecrübe ile sabittir... Fakat; verilen güncellemeler ile telefonların çöp olduğu gerçeği de bakmasını bilen için ayan beyan ortadadır...

Not; yazdığım şeyler, göreceli veya sana göre bana göre olan şeyler değildir, forum ortamında mevcut olan şeylerdir...
Hocam evet doğru soyluyosunuz fakat miui 9dan sonra nerdeyse hicbir miui 10surumu stabil olmadı yani her surumde bi sıkıntı cikiyor benim demek istediğim su guncellensin eger daha kotuyse önceki sürüme doner bak mesala ben guncelledim telefon çok daha stabil oldu her modelin yazılımı farklı ve her modelde daha kötüye gitmiyor demek istediğim bu

Oyla:
S

Silinen üye 65171

Guest
son güncellemelerden sonra pil aşırı kötü oldu 10-12 saat görürken 7-8 saate düştü
2 tane poco var bende 2 side aynı

Oyla:

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
son güncellemelerden sonra pil aşırı kötü oldu 10-12 saat görürken 7-8 saate düştü
2 tane poco var bende 2 side aynı
Bende aynı sorun var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denediniz mi hocam . Telefon brick olmasın sonra.
Nasıl yaptınız hocam anlatabilir misniz . Android 9 ile uyuşmuyor diye biliyorum. Bu şekilde telefon brick oluyor diye yazan arkadaşlar var .

Oyla:

sedat5986

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın ama aynı sorun bende de var. MIUI 10.2.3.0 şuan ve şarj sorunu var telefonda. Sürümü MIUI 9'a çekersek Android 9 yüklü olmasından dolayı sıkıntı çıkar mı?

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın ama aynı sorun bende de var. MIUI 10.2.3.0 şuan ve şarj sorunu var telefonda. Sürümü MIUI 9'a çekersek Android 9 yüklü olmasından dolayı sıkıntı çıkar mı?
Bu kadar basit birsey degil aslinda bu. En azından ben oyle tahmin ediyorum düşünüyorum. Nedenine gelince konudaki ss e bakildigi zaman benin batarya istatistigimde ayni idi guncellemedigim halde pili duzelttim. cunku xiaomi framework ve android sistemi somuruyor bataryayi onuda engellemenin yollari forumda mevcut

Oyla:

sedat5986

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
hocam benim bataryayı da Goodle Play Hizmetleri sömürüyor. çözümünü bulamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
hocam benim bataryayı da Goodle Play Hizmetleri sömürüyor. çözümünü bulamadım
Günü çıkarıyorsa gayet iyi

Oyla:
Üst Alt