- Adım
- yunus
- Cihazım
- poco
- Konular
- 0
Hocam özelden yazıyorum bakar mısınız ?Ben ilk pocophone F1 alacaktım dedim ki vay arkadaş bu kadar problem var bende vazgeçip snap835 li alayım dedim pubg falan yine aynı ayarlarda oynarız dedim geldi kapalı kutugeldi bu arada pubgde profesyonel bir oyuncuyum. Ya baktım takilmalar donmalar ateş ettirmiyor gerçekten iyi bir oyuncu hissediyor her türlü farkı multi touch indirdim adelaya olanın aynısı ya böyle pubg oynayacaksam oynamayı bırakayım daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de sadece pubg için telefon almayı düşünüyorum ve poconun multitouch sorununun olduğunu öğrendim. Ve sanırım hala çözememişler. Ben de 2 parmak +2 tetik ve jiro ile oynuyorum. sorun hala aynı şekilde devamke ise almaktan vazgeçicem. Sizin dönüşünüz çok önemli benim için...Ben ilk pocophone F1 alacaktım dedim ki vay arkadaş bu kadar problem var bende vazgeçip snap835 li alayım dedim pubg falan yine aynı ayarlarda oynarız dedim geldi kapalı kutugeldi bu arada pubgde profesyonel bir oyuncuyum. Ya baktım takilmalar donmalar ateş ettirmiyor gerçekten iyi bir oyuncu hissediyor her türlü farkı multi touch indirdim adelaya olanın aynısı ya böyle pubg oynayacaksam oynamayı bırakayım daha iyi