Yardım Pocophone F1 Konum Problemi

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Merhaba telefonumda konum sorunu yaşıyorum. Google haritaları açtığımda konumumu düzgün bulmuyor. Bazen konum sabit kalıyor ben hareket etsemde. Bazende benle hareket ediyor fakat tam doğru göstermiyor. Google haritalardan pusula kalibrasyonu yüksek doğrulukta ayrıca ek ayarlar gizlilik konum ayarlarından yüksek doğruluğu açıyorum. Deneyebileceğim birşeyler var mı bazı uygulamar yükleyip kalibrasyon yaptım sonra sildim onlarda bir fayda etmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Gps tuşuna basılı tutun açılan menüde A-Gps kısmına gelin A-Gps i kullan işaretli olsun A-Gps ayarlarına girin Erişim Ağı Türü:Tüm Ağ, Sunucu Adresi: supl.google.com olarak değiştirin. Sunucu port numarasını 7276 yapın. Diğer yazan yere gelin kaydet deyip çıkın. Cihazı yeniden başlatın. Probleminiz çok yüksek ihtimalle düzelecektir.

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gps tuşuna basılı tutun açılan menüde A-Gps kısmına gelin A-Gps i kullan işaretli olsun A-Gps ayarlarına girin Erişim Ağı Türü:Tüm Ağ, Sunucu Adresi: supl.google.com olarak değiştirin. Sunucu port numarasını 7276 yapın. Diğer yazan yere gelin kaydet deyip çıkın. Cihazı yeniden başlatın. Probleminiz çok yüksek ihtimalle düzelecektir.

GPS simgesine basılı tutunca a-gps diye bir yer yok. Gelen ekrada konum erişimi butonu. Tarama -konum erişimi butonları ve konum hizmetleri kısmı var.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
GPS simgesine basılı tutunca a-gps diye bir yer yok. Gelen ekrada konum erişimi butonu. Tarama -konum erişimi butonları ve konum hizmetleri kısmı var.
Bahsettiğim yer burası üst kısayollardan Gps simgesine basılı tutarak girebilmeniz lazım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğim yer burası üst kısayollardan Gps simgesine basılı tutarak girebilmeniz lazım

İkinci resimdeki yer açılıyor bende a-gps kısmı yok sadece. Acaba bulunduğunuz sürümdemi o seçenek var yada geliştirici seçenekleri siz aktif ettiğiniz için mi?

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Sürümden olabilir çünkü geliştirici seçeneklerinden böyle bir yeri aktif ettiğimi hatırlamıyorum

Oyla:
Üst Alt