Yardım Pocophone F1 kapanma ve dokunmatik problemi

Pablito

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mükerrem
Cihazım
Pocophone f1
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bildirim panelini bazen aşağı indirmek istediğimde bildirim çubuğu aşağıya inmiyor aynı zamanda kapatmaya çalıştığımda uçak moduna alma kapatma yeniden başlatma gibi tuşları kullanamıyorum ama en yukarıdan yani ekranın üst kısmından parmağımla indirdiğimde bildirim paneli açılıyor fakat yine uçak modu kapatma yeniden başlatma gibi bölümleri kullanamıyorum sonragüç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmak durumunda kalıyorum arda tekrarlayan can sıkan bir durum dokunmatik problemim yok test ettim yardımlarınızı bekliyorum.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bildirim panelini bazen aşağı indirmek istediğimde bildirim çubuğu aşağıya inmiyor aynı zamanda kapatmaya çalıştığımda uçak moduna alma kapatma yeniden başlatma gibi tuşları kullanamıyorum ama en yukarıdan yani ekranın üst kısmından parmağımla indirdiğimde bildirim paneli açılıyor fakat yine uçak modu kapatma yeniden başlatma gibi bölümleri kullanamıyorum sonragüç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmak durumunda kalıyorum arda tekrarlayan can sıkan bir durum dokunmatik problemim yok test ettim yardımlarınızı bekliyorum.

Basit müdahaler ;

Güncelleyici menüsünden mevcut romunuzu tekrar indirip kurabilirsiniz.

2. Seçenek fabrika ayarlarına dönüş olabilir.

Farklı bir tema kullanıyorsanız stock temaya dönüp gözlemleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt