Haber Pocophone F1 İçin Android Q Beta Test Programı Alımları Başladı

Merhaba MiuiTürkiye, biliyorsunuz 1 Temmuzdan itibaren global beta güncellemeleri son bulacak buda demek oluyor ki Android Q ve Miui 11 üzerinde ekstra bir çaba olacak, 7 Temmuza kadar Poco F1 kullanıcıları Android Q beta programı alımları için kayıtlar başladı aşağıda ki Mi Community'de yer alan linke tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz. büyük bir ölçüde Mi Community kullanıcılarına öncelik verilecektir diye tahmin ediyorum. Linki aşağıya ekliyorum dilerseniz başvuruda bulunabilirsiniz. Konu içerisinde gerekli bilgiler ye almaktadır.

İyi Forumlar :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Güzel haber fakat biz malum xiaomi.eu kullanıyoruz gelen beta programında da magisk gibi seçenekler sorun yaratabilir diye düşünüyorum.

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel haber fakat biz malum xiaomi.eu kullanıyoruz gelen beta programında da magisk gibi seçenekler sorun yaratabilir diye düşünüyorum.
Büyük ölçüde dediğiniz gibi olacaktır hocam, magisk kullanımı bir adım geriye atıyor kullanıcıları, Android Q tabanlı miui 10'da çok büyük değişiklik olmayacağını düşünüyorum bundan dolayı beta programıda uzun sürmeyecektir inşallah :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Büyük ölçüde dediğiniz gibi olacaktır hocam, magisk kullanımı bir adım geriye atıyor kullanıcıları, Android Q tabanlı miui 10'da çok büyük değişiklik olmayacağını düşünüyorum bundan dolayı beta programıda uzun sürmeyecektir inşallah :)
Miui 11 den beklentilerim yüksek ama kötüyü düşün iyi olursa mutlu olursun demişler :D

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 11 den beklentilerim yüksek ama kötüyü düşün iyi olursa mutlu olursun demişler :D
Kesinlikle hocam miui v1'den v10'a kadar olan değişime şahit olduğumuz için ister istemez beklentileri üst düzeyde tutuyoruz :D Örnekteki gibi hocam 2012'den beri takip :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Poco F1 kullanıcıları için güzel haber, bilgilendirme için teşekkürler

dnzmhr11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Pocophone f1
Konular
18
Merhaba MiuiTürkiye, biliyorsunuz 1 Temmuzdan itibaren global beta güncellemeleri son bulacak buda demek oluyor ki Android Q ve Miui 11 üzerinde ekstra bir çaba olacak, 7 Temmuza kadar Poco F1 kullanıcıları Android Q beta programı alımları için kayıtlar başladı aşağıda ki Mi Community'de yer alan linke tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz. büyük bir ölçüde Mi Community kullanıcılarına öncelik verilecektir diye tahmin ediyorum. Linki aşağıya ekliyorum dilerseniz başvuruda bulunabilirsiniz. Konu içerisinde gerekli bilgiler ye almaktadır.

İyi Forumlar :)

Yani ne zaman normal olarak alacağız android Q yu illa kayıtmı gerekli

Üst Alt