- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Merhaba arkadaşlar poco f1 e twrp yüklemek için birkaç siteden birkaç saatimi harcayarak denemeler yaptım ama beceremedim.araştırmaya devam ettim ve kolay bir şekilde hallettim.sizlerle de paylaşmak istedim.ihtiyacımız olan şeyler cihazınızın bl kilidinin açık olması,usb hata ayıklamasının açık olması ve pc mizde cihazımız için sürücülerin yüklü olması.bunları hallettikten sonra aşağıda linkini vereceğim download twrp installer dosyasını pc mizin C/ dizinine atacağız,cihazımızı (pocophone f1) fastboot modunda pc ye bağlayacağız ve download twrp installer klasörünü açıp install bat dosyasına tıklayacağız ve twrp yüklenecek
Kaynak ve indirme aynı linktir.kaynak linkinde xiaomi usb driver e tıklayıp sürücüleri indirip kuracağız sonra daha aşağıda download twrp installer e tıklayıp onu indireceğiz,zipten çıkartıp klasörü pc mizin c dizinine atacağız
Kaynak ve indirme aynı linktir.kaynak linkinde xiaomi usb driver e tıklayıp sürücüleri indirip kuracağız sonra daha aşağıda download twrp installer e tıklayıp onu indireceğiz,zipten çıkartıp klasörü pc mizin c dizinine atacağız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: