Yardım Pocophone dokunmatik sorunu

Aslan46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sabit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Pocophone f1 kullaniyorum 1 aydir ekran dokunmatik sorunu basladi dokunmatik algilamiyo ekrani kapayip acinca algiliyo anlik tekrar gidip geliyo bazende basili kaliyo sorun teknikmi yoksa programsalmi anlamadim formlarda programsal oldugunu soylemisler ve cesitli yöntemler tavsiye edilmi root atmak falan diye ama garanti kapsamindan cikar diye atmak istemiyorum bu sorunu yaşayan veye çözümünü bilen varsa bi yazarbilirmi teşekkür ederim.

Aslan46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sabit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Bikaç saat önce tuş formati yaptimyine ayni sorun var fakat azaldi sanki ama huysuz bi sorun ne zaman nerde cikacagi bellisiz galiba teknik olabilir acikcasi xiaomi hayal kirikligina ugratti beni butun arkadaslarima sanki firma saticisi gibi cihazi ve markayi anlatiyorum kac aydir soyle iyi boyle guzel diye ama yok ne olursa olsun adi ustunde çin iyisi yokmuş arkadaş saticam cihazi kimseyede önermem bidaha

Eşya bu sonucta düşüyo bi şekilde diger marka cihazlarda duşuyo ama bu sorunu vermiyo bi I phone saglamligi beklemiyoruz ama çit kirildimda olmasin bari facepalm~~
Dostum başına gelen talihsizlik yüzünden bütün markayı hatta markanın ait olduğu ülke pazarını zan altında bırakman doğru olmasa gerek.

Ben 4 aydır kullanıyorum ve çok şükür hiçbir sorun yaşamadım cihazımı 3-4 kez yere düşürmeme rağmen (Nano Ekran Koruyucu kullanıyorum).

Bu yüzden eğer sorununuz devam ediyor ve fabrika ayarlarına döndürmenize karşın düzelme olmuyor ise cihazınızı garantiye yollamanız en doğrusu olacaktır. :)

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Bikaç saat önce tuş formati yaptimyine ayni sorun var fakat azaldi sanki ama huysuz bi sorun ne zaman nerde cikacagi bellisiz galiba teknik olabilir acikcasi xiaomi hayal kirikligina ugratti beni butun arkadaslarima sanki firma saticisi gibi cihazi ve markayi anlatiyorum kac aydir soyle iyi boyle guzel diye ama yok ne olursa olsun adi ustunde çin iyisi yokmuş arkadaş saticam cihazi kimseyede önermem bidaha
Cihaz arızalıysa garantiye göndermeden satamazsınız. Alan kişi geri iade eder cihazı arızadan dolayı. Ancak ölü fiyatına alan olabilir.

Oyla:

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
Poco başlatıcı yerine nova launcher kullanıp tekrar dönüş yapmanızı rica edeceğim.

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Eşya bu sonucta düşüyo bi şekilde diger marka cihazlarda duşuyo ama bu sorunu vermiyo bi I phone saglamligi beklemiyoruz ama çit kirildimda olmasin bari facepalm~~
İphone 6, 6s ,7 serisinin büyük bölümü hiç düşmedikleri halde zamanla ekranın kasadan ayrılması sorununu yaşıyor ekrana dokunurken küçük tık tık seslerı oluşuyor.
Yani hocam evet ortada bir sorun var ve o sorunun sebebi tam olarak sensin. Zaten Xiaomi dahil tüm markalar üretim hatalarının giderilmesi amacıyla 2 yıl garanti veriyor. Eğer telefonunun üretim kusuru olduğunu düşünüyorsan garantiye verebilirsin. Garantisiz telefon aldıysan eğer bu senin sorunun olduğu için ücretli servise verebilirsin.

Oyla:
Üst Alt