Soru Pocofone da Hangi Temayı Kullanıyorsunuz?

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Merhaba

Bugun itibariyle telefonun Kilidini Kaldırdım ,
Ama Rom kurmayı bir türlü beceremedim. Bir şekilde kurcalaya kurcalaya TEL fabrika ayarlarına döndürdüm :D
Ama Ben hem Root yapıp hemde şu 6x6 / 7x7 Temaları kullanmak istiyorum.
Hangi romu kurmalıyım? Bir de şu rom konusnda yardımcı olacak yok mu? :S 5 Saattir Telefonla ugrasıyorum az daha brick edecektım , cok anlamıyorum Xiaomi cihazlaran (Daha önce Samsung ve LG ile çok yapmıstım) Hiç bilmeyen birine anlatır gibi yardımcı olacak yok mu?

Bu arada Telefonu fabrıka ayarlarına sıfırladım, MAGISK falan kurdum ama bu sefer de guncelleme geldı , guncelleme yap dedım yapmıyor? Yapsam root gidecek sanrıım , ama bu rom da işimi gormuyor :S

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam maşallah yine herşeyi istiyoruz.hani o gün dünya kadar soru sormuş ve hepsine cvp almıştın? Ama,aynı soruları tekrar soruyoruz???

Oyla:

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam maşallah yine herşeyi istiyoruz.hani o gün dünya kadar soru sormuş ve hepsine cvp almıştın? Ama,aynı soruları tekrar soruyoruz???

Hocam olmuyor?
Soru sormam neden rahatsız edıyor ki?
Mesela Bakın hala daha Rom kurmayı anlamadım, Kurcam derken telefonu çökertiyordum siyah ekranda kaldı...
Mesela suanda Miui9 sürümündeyım ama hala o diger konuda yazdıgım ve sizin verdıgınız 6x6 veya 7x7 temalar vs calısmyıro , normalde miui9 da çalışıyor diye bılıyorm. Üstelik tekrar sormadan heosını tek tek denedım ama olmuyor

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam sorular rahatsız etmez kimseyi.bütün bu soruları daha bl kilidini açmadan sormuş ve hepsine net cvplar vermiştim,hatta ben "bunlar sonraki işler önce bl kilidini açmak gerek" demiştim.orda kendi açtığım twrp konusunun linkini vermiş ve o konunun içinde nasıl root yükleneceğini de belirten linki vermiştim.ama bakmamışız anlaşılan

Oyla:

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorular rahatsız etmez kimseyi.bütün bu soruları daha bl kilidini açmadan sormuş ve hepsine net cvplar vermiştim,hatta ben "bunlar sonraki işler önce bl kilidini açmak gerek" demiştim.orda kendi açtığım twrp konusunun linkini vermiş ve o konunun içinde nasıl root yükleneceğini de belirten linki vermiştim.ama bakmamışız anlaşılan

Baktım hocam ya bakmazmiyim hiç , ama yapamadım... Yani nasıl anlatayım sana orada anlatılan başka uygulamada olan başka :) tabi ben bir yerlerde hata yapıyorum muhtemelen ve o yüzden yardım istiyorum zaten. ..

Oyla:
Üst Alt