Yardım POCO X7 Pro batarya ve ısınma problemi

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 2.0.10.0 VOJMIXM
Telefon Modeli
Poco X7 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazı alalı 3 hafta olacak garantili. X7 proyu oyun için tercih etmiştim iyi soğutması ve işlemcisi yüzünden ancak aldığımdan beri elleri yakacak türden ısınıyor oyunlarda. Şarjdayken de çok ısınıyor. Bir çok Xiaomi cihaz kullandım ne kadar zorlasamda telefonu bu kadar ısınma olmamıştı. Gerçekten sağlımdan korkuyorum artık telefon patlayacak diye o derece. 3 haftalık cihaz ve şarjı çok hızlı şekilde 98 e düşüyor ve baya hızlı tükeniyor. Aldığımda yazılım güncellemesi vardı onu yapmıştım dipnot. Oyunlarda bir de fps mide bulandırıcı derecede düşüyor. Hani anlık düşüşler vs değil 120 den 58 e 90 dan 75 e gibi. Baya düşüyor 60 a ve öyle dakikalarca o civarda yükselmiyor. Gerçekten markadan tamamen soğudum. X3 pro kullanmıştım onun da anakartı yanmıştı hurdaya dönmüştü telefon. Hadi anakartı yanan çok insan olduğu için tek ben değilim diyip markayı sevdiğim için bi şans daha verdim ama vermez olaydım. Yeni aldığım cihaz elimde patlayacak diye korkuyorum şimdi ısınmadan. Üstelik bugün eve geldiğimde yorgundum uyudum biraz, uyandım telefonu elime aldığımda eke bırakacağım bildirimi görünce şok oldum. Son 10 dakika içerisinde % 20 pil harcandı şeklinde uyarı geldi. Bakın uyuyordum diyorum telefonu kullanmadım bile. Pil tüketimine baktığımda herşey normal gözüküyordu. Gerçekten hobim olan oyundan markadan ve bir çok şeyden nefret ettirdi Xiaomi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-22-00-49-51-257_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-03-22-00-49-51-257_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 22

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Cihaz kaçak olsaydı denenebilecek bir çok yöntem vardı ama madem garantili hemen servise gönderin hocam. Normal değil yaşadıklarınız muhtemelen cihazda başka bir problem var.

Oyla:
Üst Alt