Soru poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu?

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
33
Söyledikleriniz mantıklı teşekkür ederim, şebeke problemi deniyor ama o 4.5 G den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve ayarlama yapılarak düzelir tahmin ediyorum. X7 poco almayı düşünüyordum ve poco f7 çıktı, f7 performans lı deniyor fakat soğutma ile ilgili paylaşım yapılmamış ve bu yüzden kararsız kaldım. Bunun yanında şu anda poco x3 pro kullanıyorum ve onunla karşılaştığım problemlerle karşılaşmak istemiyorum

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
hocam f serisi x serisinden daha iyi bir seri bütçeniz yetiyorsa f7 alın kesinlikle.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Söyledikleriniz mantıklı teşekkür ederim, şebeke problemi deniyor ama o 4.5 G den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve ayarlama yapılarak düzelir tahmin ediyorum. X7 poco almayı düşünüyordum ve poco f7 çıktı, f7 performans lı deniyor fakat soğutma ile ilgili paylaşım yapılmamış ve bu yüzden kararsız kaldım. Bunun yanında şu anda poco x3 pro kullanıyorum ve onunla karşılaştığım problemlerle karşılaşmak istemiyorum
X7 Pro da şebeke sorunu hiç yaşamadım. Belkide ağ modunu 5G yerine 4.5G seçili kullandığım içindir.
Bölgeye göre değişir ancak özellikle Turkcell kullanıyorsanız neredeyse hiçbir yeni nesil cihazda şebeke sorunu olmaz.

Ayrıca bazı cihazlarda volte kapalı geliyor. Alan kullanıcı volte açma kodu yazmak zorunda eğer kişi bunu bilmiyorsa şebeke sorunu yaşaması çok olası.

Bütçe uygunsa F7 daha iyi daha önce de söylemiştim.

Üst Alt