Soru poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu?

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
33
poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu veya poco x3 pro gibi sorunçıkartabilir mi?

TeskoPat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
Mate 10 PRO
Konular
0
ilk cıktıgında aldım hala kullanıyorum.donma vs kasma gıbı bır sorun yaşamadım.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Uzun zamandır kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım.
X3 serisinde hem NFC hem de pro kullanmıştım. X7 Pro bu iki cihaza göre çok çok ötede o açıdan rahat olun.

Bütçe imkanınız varsa Poco F7 bakabilirsiniz o daha iyi olabilir.

doganarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğan arslan
Cihazım
redmi 12
Konular
5
Ben X6 pro kullanıyorum kardeşim de X7 pro kullanıyor. Bu iki telefonu epey kıyaslama şansım oldu. X7 pro ve X6 pro arasında bile performans olarak önemli farklar var. X7 pro çok hızlı bir telefon. Ekranı çok güzel. Bataryası çok iyi kapasiteli. Kamerası gündüz çekimlerinde X6 prodan daha iyi. Herşeyiyle alınabilecek bir telefon ama ama ben olsam oyun oynamayan biriysem Xiaomi nin redmi ve poco alt markalarından uzak dururum. Çünkü bu iki alt marka tek yönlü cihazlar üretiyor ve malzeme kaliteleri kötü. Mesela yerinde olsam mi 14 t / pro modellerine bakarım. Hem işlemci hem de malzeme kalitesi, kamarası daha iyi hem de uzun ömürlü telefonlar.

Sadece Emre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 13 (moon)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu veya poco x3 pro gibi sorunçıkartabilir mi?
Çevremdeki insanlar son güncellemeden sonra gözle görülür bir ısınma probleminden bahsetti sadece. Yanlış anlamayın almayın demiyorum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Çevremdeki insanlar son güncellemeden sonra gözle görülür bir ısınma probleminden bahsetti sadece. Yanlış anlamayın almayın demiyorum.
Çevrenizdeki kişiler oyun oynuyorsa normaldir. Günlük kullanımda anlık 26 derece cihazım. 40 derece sıcakta güneş altında buz gibi telefon beklemek hata olur elbette ortam sıcaklığına göre değişir. Poco X7 Pro çok serin bir cihazdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
kafeinsiz hocam26 derece normal şartlarda mümkün değil burda karşılaştırma yapmıyorum ama x6 pro 34 ten aşağıya inmiyor, konu sahibi problemlerini sormuş yanlış bilgi vermeyin lütfen 26 olsa bile sanıyorum ki klimalı bir odadadır ,aile içinde s23 u kullanılıyor o kadar uzun soğutma bloğuna rağmen o bile 33-36 cıvarlarında reels,tiktok izlerken vs. poconun x serisinde hiç bir telefon serin değil konu sahibine, eğer oyun için alacaksanız fansız almayın günlük kullanım içinse evde 33 ila 40 derecelere ulaşırsınız dışardada en kötü 35,36 en fazla 43 görürsünüz

Üst Alt