- Adım
- Mehmet Ölmez
- Cihazım
- Redmi Pro
- Konular
- 1
Selamün aleyküm arkadaşlar POCO x7. 12ram 512 depolama cihaz aldım gelişmeleri yazarım
kac k ve yd mıSelamün aleyküm arkadaşlar POCO x7. 12ram 512 depolama cihaz aldım gelişmeleri yazarım
Yurtdışı ürün. 11300tl aldım full kutukac k ve yd mı.
Merhabalar telefonunuz X7 mi sizin dediğiniz arızanın hiçbiri bende yok bence garantiye gönderin donanım arızası varMerhaba.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirden aldığım cihazı 1 aydan fazladır kullanıyorum. Bu sürede operatörü aradım hattım sıfırlandı, sim kart yuvasınıda değiştirdim fakat sorunum hala devam ediyor. Maalesef şebeke sorunu ve arayanların ulaşamama durumunu yaşıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler.
nereden aldınız acabaYurtdışı ürün. 11300tl aldım full kutu
Cihaz çok güzel sesi muhteşem ekranı da öyle ve hızlı
sizde hangi modeli varCihaz 10/10 başka yoruma gerek yok performansı zaten belli oyun vs ama kamerası da çok iyi geldi bana. Profesyonel fotoğrafçı değilim o işleri makineyle hallediyorum![]()
şarjı nasıl ben yt kaçak almadım orijinal tr benimki ama 6000 mah pil olmasına rağmen şarj hızlı gidiyor gibi geldi bana sizde de öyle mi şarj Kendi kendine yavaş yavaş düşüyor mu ?Merhabalar telefonunuz X7 mi sizin dediğiniz arızanın hiçbiri bende yok bence garantiye gönderin donanım arızası var