Tavsiye Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
26
Merhabalar. Bütçem 10 civarı. Boot kilidi açıp aosp ram kurma ve kullanma düşüncesindeyim. Bu arkadaşımızın durumu nedir?
Ek olarak snapdragon işlemcili başka hangi cihaz tavsiye edersniz. 10 bin üstüne çok çıkamıyorum
Nothing 1'de radarımda ama yurtdışı satan bulamadım yurtiçi de 13 bin. Oraya kadar çıkamıyorum taksit olmuyor herhalde.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
kamerayla çok işin yoksa f5 e bir bak istersen

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
13
Mümkünse x7 pro alın 'poco' alacaksanız ama x6 pro da iyidir aktif olarak kullanıyorum tatmin eder ama x6pro için aosp rom konusuna pek sıcak bakmıyorum sadece var official olarak iyidir kötüdür bilmemem ama tek official rom bu unofficial da var ama kimse aktif olarak kullandığı telefona kurmaz diye düşünüyorum

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse x7 pro alın 'poco' alacaksanız ama x6 pro da iyidir aktif olarak kullanıyorum tatmin eder ama x6pro için aosp rom konusuna pek sıcak bakmıyorum sadece var official olarak iyidir kötüdür bilmemem ama tek official rom bu unofficial da var ama kimse aktif olarak kullandığı telefona kurmaz diye düşünüyorum
Teşekkürler düz yani 7s gen2 işlemcili olan bu. XDA baktım baya geliştiricisi var gibi. Tabi miui cam var mı bakmadım. Aslında aklım nothing de de uygun fiyat bulamadım. İsterse uçup kaçsın mtk almak istemiyorum

Üst Alt