Soru Poco X6 Pro'da Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması için en uygun rom önerisi

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Poco X6 Pro telefonumda Google Arama ve Mesajlaşma uygulamaları var fakat ben bunları beğenmiyorum. Xiaominin kendi uygulaması olduğu uygun bir rom önerirmisiniz?

Not : Telefon YD Cihazı ve IMEI atılmadı.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Bootloader kilidini açıp MiFlashTool ile Stock Çin romuna geçebilirsiniz. Global tercih ederseniz Hint romunu deneyebilirsiniz. Her iki versiyonda da Xiaomi arama ve mesajlaşma uygulaması mevcut.

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Poco X6 Pro telefonumda Google Arama ve Mesajlaşma uygulamaları var fakat ben bunları beğenmiyorum. Xiaominin kendi uygulaması olduğu uygun bir rom önerirmisiniz?

Not : Telefon YD Cihazı ve IMEI atılmadı.
Ben Taiwan rom öneriyorum, gereksiz çoğu uygulama yok en basit getapps yok, mi video direk galeri uygulamasının içinde ayrı bir uygulama değil yani, ayrıca Xiaomi arama ve mesajlaşma da mevcut, bootloader açık olmalı

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açıp MiFlashTool ile Stock Çin romuna geçebilirsiniz. Global tercih ederseniz Hint romunu deneyebilirsiniz. Her iki versiyonda da Xiaomi arama ve mesajlaşma uygulaması mevcut.
Hocam şimdi başlıkta da dediğim gibi imei süresinin geçmesini bekliyorum daha telefoncuya imei attırmadım. Çin romunda telefoncu imei atarken sorun yaşayabilir mi onu düşündüm bir de hint romuna geçemem nfc yok ve nfcye çoğu zaman ihtiyaç duyuyorum.
Ben Taiwan rom öneriyorum, gereksiz çoğu uygulama yok en basit getapps yok, mi video direk galeri uygulamasının içinde ayrı bir uygulama değil yani, ayrıca Xiaomi arama ve mesajlaşma da mevcut, bootloader açık olmalı
Taiwan romda çift sim mevcut mu?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Imei hakkında bir bilgim yok maalesef. Fakat Hint romunda nfc var bu model için onu biliyorum kullanan kişilerden.

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Hocam şimdi başlıkta da dediğim gibi imei süresinin geçmesini bekliyorum daha telefoncuya imei attırmadım. Çin romunda telefoncu imei atarken sorun yaşayabilir mi onu düşündüm bir de hint romuna geçemem nfc yok ve nfcye çoğu zaman ihtiyaç duyuyorum.

Taiwan romda çift sim mevcut mu?
Romla alakası yok imeide şuan istediğinizi yükleyin Taiwan bende kullanıyorum Google arama , mesajlaşma ve mi video yok (getapps var arkadaş tw romda olmayabilir yanlışı var ) IMEI atılacağı zaman şebeke gelemez ise bu romda imei atacak kişiye "kardeşim ben Google arama ve mesajlaşma uygulamaları sevmiyorum global ve eea rom yüklemeyin "demen yeterlidir iyi forumlar

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Romla alakası yok imeide şuan istediğinizi yükleyin Taiwan bende kullanıyorum Google arama , mesajlaşma ve mi video yok (getapps var arkadaş tw romda olmayabilir yanlışı var ) IMEI atılacağı zaman şebeke gelemez ise bu romda imei atacak kişiye "kardeşim ben Google arama ve mesajlaşma uygulamaları sevmiyorum global ve eea rom yüklemeyin "demen yeterlidir iyi forumlar
Hocam teşekkür ederim bootloader kilidini açtığım zaman hemen Taiwan Rom yüklemeyi düşünüyorum

Bootloader kilidini de şu an açmaya çalışıyorum fakat pcde düzgün bir driver bulamadığım için açamadım bl kilidini.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Hocam teşekkür ederim bootloader kilidini açtığım zaman hemen Taiwan Rom yüklemeyi düşünüyorum

Bootloader kilidini de şu an açmaya çalışıyorum fakat pcde düzgün bir driver bulamadığım için açamadım bl kilidini.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehberleri okuyun ve chimera indir bu telefon servis programı kurulumda özel olarak tıklayın altta driver listelenecek hepsinin tiki aktif olsun sonra kuruluma başlayın o programın setupu driverleri yükleyecektir ve unlock için kullandığımız tool dosyasın driver.exe var onu çalıştırın bildiklerim bu kadar

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Rehberleri okuyun ve chimera indir bu telefon servis programı kurulumda özel olarak tıklayın altta driver listelenecek hepsinin tiki aktif olsun sonra kuruluma başlayın o programın setupu driverleri yükleyecektir ve unlock için kullandığımız tool dosyasın driver.exe var onu çalıştırın bildiklerim bu kadar
Hocam adımlı bir şekilde şu chimerayı nasıl kurup bootloader kilidini açacağımı anlatabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de chimera tool sitesine baktığım zaman poco x6 pro desteklenmiyor

Son düzenleme:

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Chimera sadece USB driver oto yüklesin diye destekleme işi uygulamayı kullanmıyacağınız için sıkıntı değil uygulama kurulurken USB sdk mtk ve qualcomm driverlerini yüklüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece driver için yükleyin driver sıkıntım dediğiniz için bu öneride buldum

Üst Alt