Soru Poco X6 Pro Yurtdışı

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bilinen birşey zaten burdada anlatirimda özelden daha rahat geliyor bana

Daha önce forum kullanmadınız galiba? Forumlarda asıl olan cevapları herkesin her zaman okuyabileceği şekilde vermektir. Özel mesajlar sadece "özel" bilgilerin iletilmesi için kullanılır. Aksi davranışlarda forum yöneticileri ya tamamen hesabı ya da hesabın özel mesaj gönderme yetkisini kısıtlar.

smh.phlvn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
xiaomi not 9s
Konular
0
Dirençli atılabiliyor baya soruşturdum ve kendim gördüm
hocam bende not 9s vardı ımeı atmadan kullandım bir sıkıntısı yoktu ama root atıldıktan sonra 4.5 g ve volte servisini kullanamadım şimdi de poco x6 pro almayı düşünüyorum aynı sorunu yaşarmıyım bir bilginiz varmı

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
hocam bende not 9s vardı ımeı atmadan kullandım bir sıkıntısı yoktu ama root atıldıktan sonra 4.5 g ve volte servisini kullanamadım şimdi de poco x6 pro almayı düşünüyorum aynı sorunu yaşarmıyım bir bilginiz varmı
Büyük ihtimalle rootu yanlış attığınız için öyle oldu, bu telefondada yaşanabilir ama çok düşük bir şans çünkü basit ve etkili ayrıca hata yapma şansınız çok düşük

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Büyük ihtimalle rootu yanlış attığınız için öyle oldu, bu telefondada yaşanabilir ama çok düşük bir şans çünkü basit ve etkili ayrıca hata yapma şansınız çok düşük

Repair yapılmadan önce kullanıldığına göre düzgün repair yapıldıktan sonra root atılsa dahi şebekesel sorun yaşatması çok düşük ihtimal hocam, ben hiç karşılaşmadım. Bence işlemin root değil yanlış repair işlemi sonrası yaşanmış olma ihtimali daha baskın geliyor.

Üst Alt