Soru POCO X6 PRO rom önerisi

• Konbuyu başlatan enzr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 57

enzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ensar
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, Poco X6 Pro 8 GB modelini kullanıyorum ve bir custom ROM önerisine ihtiyacım var. Şu anda Axion OS kullanıyorum ancak çok hatalı (bug’lı) çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım, öneriniz var mı?

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3

Cihaz Mediatek olduğu için maalesef tüm ROM’larda bazı hatalar bulunuyor. En az sorunlu olan LineageOS,

Bunun dışında Evolution X, AfterLifeOS ve AxionOS gibi ROM’lar mevcut. Bu ROM’lar resmî olarak destekleniyor

Evolution X’i ben denemedim. AfterLifeOS’un bir önceki sürümünde LDAC kodek çalışmıyordu, yeni sürümde durum nedir bilmiyorum. Ben uzun süredir LineageOS + microG kullanıyorum. Banka uygulaması kullanmıyorum; işlemlerimi web sürümü üzerinden hallediyorum.

Yaklaşık 3 ay kadar da AxionOS 2.2 kullandım. Telegram kanalında unofficial (resmî olmayan) ROM’lar da bulunuyor. İsterseniz link veya liste paylaşabilirim.

Axion OS maalesef eski çizgisini bozdu yeni şeyler getireceğim diye ROM berbat ettiler evo ve afterlifeos deneyebilirsiniz bu romlar oto güncelleme veriyorlar hosunuza giderse devam edebilirsiniz unofical olarak infinix var yabancı forumlarda beğenilmiş ama ben denemistim eski sürümlerinde bazı buglar vardı düzeldi mi bilmiyorum

Üst Alt