Yardım Poco X6 Pro Pili Az Kullanan En İyi ROM Hangisi?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.3.0.VNLCNXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X6 Proda zaten kronik olarak pili ekran süresi olarak çok gidiyor. Peki bu telefonda en az pil kullanan rom hangisi? EliteROM'mu Rusya Romumu?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
yaklaşık 2-3 haftadır Rus Romunu kullanıyorum Xioami aramalar ve Mesajlar dışında bi artisini göremedim açıkçası hemen hemen aynı batarya performansı
Hocam valla bilmiyorum Çin Romunu denedim, Tayvan Romunu denedim, Global'i Zaten Denedim, EliteROM Lite Denedim şimdi de Rus Romunda böyle diyorsunuz ve diğer dediklerim Romlarda da hiç pil artısı göremedim bu X6 Pro'nun hali ne olucak bilemedim.

Oyla:

andreaxd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Hocam valla bilmiyorum Çin Romunu denedim, Tayvan Romunu denedim, Global'i Zaten Denedim, EliteROM Lite Denedim şimdi de Rus Romunda böyle diyorsunuz ve diğer dediklerim Romlarda da hiç pil artısı göremedim bu X6 Pro'nun hali ne olucak bilemedim.
açıkçası bende Tayvan geçmeyi düşünüyordum siz sanırım memnun değilsiniz gerçekten ne olacak bu cihazin hali bilmiyorum yaklaşık ekran süresi 6-7 saat alıyorum her romda

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
açıkçası bende Tayvan geçmeyi düşünüyordum siz sanırım memnun değilsiniz gerçekten ne olacak bu cihazin hali bilmiyorum yaklaşık ekran süresi 6-7 saat alıyorum her romda
Evet hocam memnun değilim ve yaklaşık 10 dakika önce yüklediğim Rus Romundan üzüntüyle Çin Romuna geri dönüş yapıcam galiba çünkü bunda Çin Romundan daha fazla pil tükettiğini farkettim tabii rom hemen oturmadan karar veremeyiz fakat siz 2-3 hafta kullandım dediniz ve hiçbir artısı olmadığını söylediniz. Endonezya rom var ama kurmayı düşünmüyorum çünkü o romda Çift Sim Desteği yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MeoWSooN hocam bence Rus Romu işine hiç girmeyin andreaxd 'in dediği gibi hiçbir artısı yok hatta ben şuan Çin Romuna geri dönmeyi düşünüyorum.

Oyla:

andreaxd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Evet hocam memnun değilim ve yaklaşık 10 dakika önce yüklediğim Rus Romundan üzüntüyle Çin Romuna geri dönüş yapıcam galiba çünkü bunda Çin Romundan daha fazla pil tükettiğini farkettim tabii rom hemen oturmadan karar veremeyiz fakat siz 2-3 hafta kullandım dediniz ve hiçbir artısı olmadığını söylediniz. Endonezya rom var ama kurmayı düşünmüyorum çünkü o romda Çift Sim Desteği yok maalesef.
Dijital denge ile ekran süresine bakıyorum hemen hemen hepsi aynı geliyor çoğu romu denedim sadece Tayvan romunu kurmamıştım onunda öyle olduğunu söylediniz. En iyisi belirli bir romda kalmak hocam sürekli rom değiştiğiniz zamanda Pil optimize olmuyor ben hemen hemen hepsini 1 ay denedim hiç bir fark yok. En iyisi çıkacak romları beklemek.

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Dijital denge ile ekran süresine bakıyorum hemen hemen hepsi aynı geliyor çoğu romu denedim sadece Tayvan romunu kurmamıştım onunda öyle olduğunu söylediniz. En iyisi belirli bir romda kalmak hocam sürekli rom değiştiğiniz zamanda Pil optimize olmuyor ben hemen hemen hepsini 1 ay denedim hiç bir fark yok. En iyi çıkacak romları beklemek.
Hocam şimdi yalan olmasın Tayvan romunu kurduğum gibi direkt değiştim yani pil optimizasyonu hakkında hiçbir fikrim yok siz isterseniz deneyebilirsiniz. Değişme sebebim pek hoşuma gitmedi ama kişisel tabii ki romla alakalı olan bir şey değil yani.

Ek olarak Çin Romunu denediniz mi? Onda nasıl bir ekran süresi aldınız?

Oyla:

andreaxd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Hocam şimdi yalan olmasın Tayvan romunu kurduğum gibi direkt değiştim yani pil optimizasyonu hakkında hiçbir fikrim yok siz isterseniz deneyebilirsiniz. Değişme sebebim pek hoşuma gitmedi ama kişisel tabii ki romla alakalı olan bir şey değil yani.

Ek olarak Çin Romunu denediniz mi? Onda nasıl bir ekran süresi aldınız?
Çin romunu tam olarak deneyimleyemedim Kurdum lakin Rom Türkçe olmadığı için 1-2 gün kullanabildim net bi yorum yapamam ama hemen hemen hepsinde aynı performans, batarya süresi aldığımı söyleyebilirim

YouTube da vs çok fazla fark olduğunu söyleyen videolar var farklı cihazlar için kendi deneyimlerimle bu cihazda yok denecek kadar az hissettim farkları hemen hemen her rom aynı

Oyla:

MeoWSooN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2

MeoWSooN hocam bence Rus Romu işine hiç girmeyin andreaxd 'in dediği gibi hiçbir artısı yok hatta ben şuan Çin Romuna geri dönmeyi düşünüyorum.
Hocam bilmiyorum ki çin romunda da bende mesela Instagram'da WhatsApp tan mesajlar bildirim olarak gelmiyor sadece uygulamadan çıktığım ilk 1 dakika geliyor bunun bir çözümünü bilen var mı

Oyla:
Üst Alt