Yardım Poco X6 Pro Pili Az Kullanan En İyi ROM Hangisi?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.3.0.VNLCNXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X6 Proda zaten kronik olarak pili ekran süresi olarak çok gidiyor. Peki bu telefonda en az pil kullanan rom hangisi? EliteROM'mu Rusya Romumu?

MeoWSooN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
Poco X6 Proda zaten kronik olarak pili ekran süresi olarak çok gidiyor. Peki bu telefonda en az pil kullanan rom hangisi? EliteROM'mu Rusya Romumu?
Aynı sorun bende yaşıyorum bugün global romdan çin romuna geçtim ama çoğunluğun çince olmasından dolayı biraz pişmanlık yaşıyorum ve çin romunda pil sanki daha hızlı azalıyor çin romu gibi olsun kendi sistem uygulamaları ve akıcılığı ama Türkçe olsun geçeceğim en iyi rom hangisidir

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende yaşıyorum bugün global romdan çin romuna geçtim ama çoğunluğun çince olmasından dolayı biraz pişmanlık yaşıyorum ve çin romunda pil sanki daha hızlı azalıyor çin romu gibi olsun kendi sistem uygulamaları ve akıcılığı ama Türkçe olsun geçeceğim en iyi rom hangisidir
Hocam o kadar haklısınız ki çin romunu yükledim ve daha fazla pil gitmeye başladı oysaki çin romu pil performansı anlamında daha iyi diye duymuştum. Ben size hem türkçe dil desteği bakımından hem de pil performansı bakımından rus romunu önerebilirim şuan onu indiriyorum ve onu yükleyeceğim.

Oyla:

MeoWSooN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
Hocam o kadar haklısınız ki çin romunu yükledim ve daha fazla pil gitmeye başladı oysaki çin romu pil performansı anlamında daha iyi diye duymuştum. Ben size hem türkçe dil desteği bakımından hem de pil performansı bakımından rus romunu önerebilirim şuan onu indiriyorum ve onu yükleyeceğim.
Benimde aklımda Rus romu var umarım pil performansı iyidir ve Rus romunda Google uygulamaları var mı

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Benimde aklımda Rus romu var umarım pil performansı iyidir ve Rus romunda Google uygulamaları var mı
Hocam hiçbir fikrim yok şu anda indiriyorum. Ama bildiğim Xiaomi'nin kendi Arama ve Mesajlaşma uygulamalarının olduğu.

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Hocam indirdikten sonra haber versenize ben Google kısmını merak ediyorum varsa bende indiricem
Hocam Google'dan kastınız nedir mesela Google Play Store gibi şeyler var mı diyemi soruyorsunuz? Şu anda flashlıyor rus romuna.

Oyla:

MeoWSooN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Evet hocam play store gmail fln zaten telefonun kurulumunu yaparken gmail ister
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer varsa
Şu an flashlandı ve evet google uygulamaları var gmail istedi ve ayrıca google klavye ile geliyor hocam.

Oyla:

andreaxd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Şu an flashlandı ve evet google uygulamaları var gmail istedi ve ayrıca google klavye ile geliyor hocam.
yaklaşık 2-3 haftadır Rus Romunu kullanıyorum Xioami aramalar ve Mesajlar dışında bi artisini göremedim açıkçası hemen hemen aynı batarya performansı

Oyla:
Üst Alt