Yardım POCO X6 PRO oyunlarda 60Hz

Yılmaz Göktürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar dünden önceki gün POCO X6 PRO adlı telefonu aldım ve dün elime ulaştı. Eski telefonumdan her şeyi geçirdim ve bir oyuna girdim fakat ayarlardan yüksek yenileme hızı moduna almama rağmen hiçbir oyunda 120fps alamıyorum. Yukarıdan bildirim paneline geçtiğimde 120 oluyor fakat oyuna geçtiğim anda 60'a geri düşüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Muhammed_6327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yetimhanekun
Cihazım
X6 pro
Konular
0
Wild boost acıkmı telefon çok isinmissada düşüyor 60 hzye pil ve performansı sıfırla

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
0
Oyunda 120hz desteği yoksa alamazsın bu senle alakalı değil. Pubg gibi lol gibi oyunlarda yüksek kare hızı desteği var çoğu oyunda 60hz desteği var nadir olarak 90-120-144hz destekleri var onlarda bilindik mmorpg veya fps oyunlarında mevcut. Pc de hiç oyun oynamadınız mı hocam :) hani monitörün 240hz dir ama oyuna bi girersin adam sadece 144hz destek koymuş

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
33
Oynadığınız oyun nedir?

Yılmaz Göktürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda 120hz desteği yoksa alamazsın bu senle alakalı değil. Pubg gibi lol gibi oyunlarda yüksek kare hızı desteği var çoğu oyunda 60hz desteği var nadir olarak 90-120-144hz destekleri var onlarda bilindik mmorpg veya fps oyunlarında mevcut. Pc de hiç oyun oynamadınız mı hocam :) hani monitörün 240hz dir ama oyuna bi girersin adam sadece 144hz destek koymuş
Hocam bahsettiğim oyun CoC'du fakat ben bu sorunu bütün oyunlarda yaşıyordum. Oyunla alakalı değil yani önceki telefonumda 120FPS oynayabiliyordum. Ama zaten telefonu iade ettim.😊

Üst Alt