Soru Poco X6 Pro | İşlemci hızını düşürme.

umuskaal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkimumut
Cihazım
Redmi Note8pro
Konular
7
abi 3c cpu ile cekırdeklerı toplu yönet ben oyle yaptım dun aksam sarjım 92 ıdı suanda 40 ornek verıyorum arama whatsap yapıyorsan sadece 3 cekırdek yeterlıdır (

aedfhf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuj
Cihazım
mi 13 pro
Konular
0
abi 3c cpu ile cekırdeklerı toplu yönet ben oyle yaptım dun aksam sarjım 92 ıdı suanda 40 ornek verıyorum arama whatsap yapıyorsan sadece 3 cekırdek yeterlıdır (
root yok ise ?

umuskaal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkimumut
Cihazım
Redmi Note8pro
Konular
7
Ozaman güç tasarrufu+ Grenify rootsyz sürüm+ Daha az oyun oynayın Ama dediğim gibi root atın 10 Dakikalık işlem İşlemcin 8ise 4 tanesini çalıştır Günlük hayatta 1.5 gün gidiyorsa şarj 2 günü geçer tahminimce

aedfhf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuj
Cihazım
mi 13 pro
Konular
0
Ozaman güç tasarrufu+ Grenify rootsyz sürüm+ Daha az oyun oynayın Ama dediğim gibi root atın 10 Dakikalık işlem İşlemcin 8ise 4 tanesini çalıştır Günlük hayatta 1.5 gün gidiyorsa şarj 2 günü geçer tahminimce
rootu bl kilidi kaldırmadan cihazı sıfırlamadan atabiliyo muyuz ?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
CPU ve GPU kısıtlamaları, kernel ayarları, termal profil ayarları vb. Bunlar oldukça hassas ve önemli ayarlar ve root kullanıcılarının mutlaka bilmesi gerekiyor, özellikle mtk cihaz kullanıyorsanız.
Doğru ayarlar yaptığınız takdirde pile etkisi yeterli düzeyde oluyor. Örnek verecek olursam; global tabanlı bir romda normalde 6 saat alırken, bu yöntemlerle 7,5 saat alıyordum ortalama.
FKM kullanın bu ayarlar için. En gelişmiş program o kernel manager olarak zaten.

Üst Alt