Yardım POCO X6 Pro Instagramda ekran parlaklığı sorunu

tolgaisci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga işci
Cihazım
poco x6 pro
Konular
2
herkese merhaba, geçtiğimiz aylarda aldığım x6 pro telefonumdan aslında çok memnunum ancak son zamanlarda dikkat ettiğim bir sorun başgöstermmeye başladı. sadece instagram uygulamasında ekran otomatik olarak parlaklığını kısıyor, telefonun otomatik ekran parlaklığı ayarını açsamda kapatsamda değişen bişey yok. sadece instagramda olması acaba yazılımsal bir sorun mu diye düşündürüyor. aynı sorunla aynı telefonda veya poco-xiaomi diğer modellerle karşılaşan oldu mu acaba? bir çözümü var mıdır?

Moderatör tarafında düzenlendi:

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
herkese merhaba, geçtiğimiz aylarda aldığım x6 pro telefonumdan aslında çok memnunum ancak son zamanlarda dikkat ettiğim bir sorun başgöstermmeye başladı. sadece instagram uygulamasında ekran otomatik olarak parlaklığını kısıyor, telefonun otomatik ekran parlaklığı ayarını açsamda kapatsamda değişen bişey yok. sadece instagramda olması acaba yazılımsal bir sorun mu diye düşündürüyor. aynı sorunla aynı telefonda veya poco-xiaomi diğer modellerle karşılaşan oldu mu acaba? bir çözümü var mıdır?
Aynı sorunu bende yaşıyorum sadece instagramda oluyor. parlaklığı manuel fullesemde içerikleri karartıyor.

tolgaisci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga işci
Cihazım
poco x6 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu bende yaşıyorum sadece instagramda oluyor. parlaklığı manuel fullesemde içerikleri karartıyor.
sadece instagramda olması yazılımsal bir sorun gibi hissettiryor bana. umarım bir çözümü vardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Aynı sorun sadece instagramda bende de mevcut ama bu daha önce kullandığım redmi note 12 pro 5g cihazımda da oluyordu, ya instagram sorunlu yada miui, hyperos sisteminde bir sorun var gibi.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
sorun Instagram da, nothing phone 1 var bende de oluyor

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Çözüm olarak modlanmış bir instagram versiyonu kullanın, onlarda böyle bir problem olmuyor. Ben mesela AeroInsta kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım bu konuyla ilgili.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
35
Evet bendede oluyor bazı videolarda ufaktan ışığı kısıyor fakat çok rahatsız edici değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüm olarak modlanmış bir instagram versiyonu kullanın, onlarda böyle bir problem olmuyor. Ben mesela AeroInsta kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım bu konuyla ilgili.
Bende aero insta kullanıyorum ama sorun var bende

Üst Alt