Yardım Poco x6 pro için

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
57
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 3
Telefon Modeli
Poco x6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Recovery rom nasıl kurabilirim. Twrp yok diye miflash ile fastboot kuruyordum tertemiz

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
o nasıl oluyor hocam
Mantık olarak telefona “şuan üstünde yüklü olan romu tekrar kur diyorsunuz” ve telefon o romu indiriyor,tam kurmadan önce rom dosyasının isimlerini değiştiriyorsunuz.(hyperos 2’nin ismini 3’e - 3’ün ismini 2’ye). Telefonda o arada bunu algılamadığı için hyper os 2 zannettiği hyperos 3’ü kuruyor. Ama size tavsiyem fastboot üzerinden os2 kurun otadan gelen os3’ü yükleyin. Daha temiz ve en azından uğraş gerektirmeyen bir işlem. Bu isim degistirme daha çetrefilli, Sonuç olarak ikisindede orjinal os3 kullanabiliyor oluyosunuz.

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
57
Mantık olarak telefona “şuan üstünde yüklü olan romu tekrar kur diyorsunuz” ve telefon o romu indiriyor,tam kurmadan önce rom dosyasının isimlerini değiştiriyorsunuz.(hyperos 2’nin ismini 3’e - 3’ün ismini 2’ye). Telefonda o arada bunu algılamadığı için hyper os 2 zannettiği hyperos 3’ü kuruyor. Ama size tavsiyem fastboot üzerinden os2 kurun otadan gelen os3’ü yükleyin. Daha temiz ve en azından uğraş gerektirmeyen bir işlem. Bu isim degistirme daha çetrefilli, Sonuç olarak ikisindede orjinal os3 kullanabiliyor oluyosunuz.
hos2 fastboot kurdum otadan da pc den indirdiğim hos3 recovery zipini göstericem hocam

Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
hos2 fastboot kurdum otadan da pc den indirdiğim hos3 recovery zipini göstericem hocam
Belki rom dosyası doğrulanamıyor hatası alabilirsiniz, bölgeyi fas, mısır, bulgaristan yapıp deneyin otomatik güncellemeyi bulması gerekir.

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Belki rom dosyası doğrulanamıyor hatası alabilirsiniz, bölgeyi fas, mısır, bulgaristan yapıp deneyin otomatik güncellemeyi bulması gerekir.
EEA rom kurduysa HOS 2 her türlü alır zaten bölge değiştirme ile otomatik gelir manuel ilede yapabilir.

Oyla:
Üst Alt