Rom Poco X6 Pro İçin İlk AOSP Tabanlı Romlar Çıktı!

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
ben bircok aosp denedim hatta elimde pixel os romda var ama sorunlar var mesela kamera 120hz olunca ekranda yanip sonmeler oluyor ayrica kernel su henuz bulamadim ama bazilari youtubede izledim kurmuslar ayrica a15 vendorboot arayanlar xda daki eliteosun a15 vendor bootu ile yapabilirler. performans olarak cok akici lakin whatsapta 120 fps kullanamiyorum oda sorun oluyor root olmadigi icin hz ayarlari tam oturmuyor su hz olayi bi otursa mukemmel olacakta kimse el atmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yuzde 47 de takilanlar yuklemeye izin verip beklesinler sonrasinda 5-6 dakika gibi bir surenin sonunda kurulum gerceklesiyor
katılıyorum bende axion os official kullanıyorum stabil rom ama kernelden dolayı performansı verimli değil. Romlar yağ gibi akıyor orasında yalan yok çiçek gibi oldu cihaz ama batarya verimliliğinde ve kamera konusunda kusurları var.

canyucw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Can
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
0
Android Auto'yu test edemedim çünkü şu an için araç kullanmıyorum.
Google Maps'i denedim, şu an Orion OS diye bir romdayım, bu rom da daha geçen gün çıktı. Maps düzgün çalışıyor gibi görünüyor şimdilik. Pusula kalibrasyonu düşükte olduğu halde doğru gösteriyor yön olarak bende.
Temel kaynak olarak LineageOS ve Rising OS'la aynı olduğu için bu iki romda da aynı şekilde çalışacağını düşünüyorum.

Konuyu bugün güncelleyip yeni çıkan AOSP tabanlı romları ekleyeceğim bilginize.🙂
Hocam merhaba telefonum X6 Pro 5G custom Roma geçmek istiyorum LineageOS u deneyimlediniz mi ve düzgün bir şekilde çalışıyor mu deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim

Üst Alt