Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
tek derdiniz ses kaydı ise poco x6 pronun orjinal endonezya romuna geçebilirsiniz yanlış duymadıysam pil performansı biraz daha iyimiş ayrıca bootloader kilidi kapatırsanız garanti ile sorununuz olmaz,tabi diğer saydığınız uygulamalarda da sorun yaşamazsınız stok endonezya romunu kullanırsanız
Hocam merhaba
Başlık çok sessiz kaldı. Hangi romdasiniz

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Merhabalar
yazılanları baştan sona okudum, hyoerOS'2'nin dağıtılmaya başlanmasıyla şuan hangi romları kullanıyorsunuz
Elite lite rom, gmrdüğüm kadarıyla bir tık önde
şuan Global romdayım, tam ekran hareketleriyle poco launcher harici launcher kullanmak istiyorum , bir de şuan Androidauto araçta çalışmıyor takılıp kalıyor, farklı rom da bunları deneyen oldu mu
güncel olarak kullanılan romlar hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
bende başka launcher kullanmak istiyorum ama xiaomi buna izin vermiyor. Gördüğümüz tarafı bu arka taraflarda kim bilir xiaomi neler neler yapıyor. AOSP rom kurup deneyen yok mu aranızda ?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
bende başka launcher kullanmak istiyorum ama xiaomi buna izin vermiyor. Gördüğümüz tarafı bu arka taraflarda kim bilir xiaomi neler neler yapıyor. AOSP rom kurup deneyen yok mu aranızda ?
Aosp rom çok denedim ama henüz tam anlamıyla stabil değiller özellikle Android 15 buildler.
Volte, vowifi, vonr çalışmıyor.
Gpu tam performans veremiyor.
Dolby çalışmıyor.
Bazı romlarda cihaz deep sleepe geçmiyor. Yani ekran kapalı olduğunda bile pil yemeye devam ediyor.

Hyperda global versiyonda poco launcher yerine sistem başlatıcıyı kullanabilirsiniz modlu launcher modülü flashlayarak. Global romlardayken ben de öyle yapıyordum.

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
Aosp rom çok denedim ama henüz tam anlamıyla stabil değiller özellikle Android 15 buildler.
Volte, vowifi, vonr çalışmıyor.
Gpu tam performans veremiyor.
Dolby çalışmıyor.
Bazı romlarda cihaz deep sleepe geçmiyor. Yani ekran kapalı olduğunda bile pil yemeye devam ediyor.

Hyperda global versiyonda poco launcher yerine sistem başlatıcıyı kullanabilirsiniz modlu launcher modülü flashlayarak. Global romlardayken ben de öyle yapıyordum.
Custom launcher kullanılabiliyor mu niagara veya nova launcher gibi ?

Üst Alt