Yardım Poco X6 Pro için custom ROM varmı ? Hyperos yüzünden apk yüklenmiyor

70522345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Mİ 10
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.9.0 UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco x6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar internet üzerinden indirdiğim apk dosyalarını kuramıyorum. Telefonunuzla uyumlu değil hatası alıyorum. Bazı apklarda oluyor. Magisk kurup root attım bi kaç tane modül ekledim gene olmadı yardımcı olabilecek varmı ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
Konunuza bu başlık adı altında devam edin.

Başlığa düzenleme yapıldı.

Konu Kirliliği olmaması adına konu silindi/kapatıldı.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25

Bunu denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Malsef hocam onlarda aynı hatayı verdi
Anlaşılan o ki, yükleyici paket yükleyici bileşenlerinde sorun olmuş. Ayarlar/ uygulamalar/ uygulamaları yönet altından Paket yükleyici uygulamasının verilerini temizleyin, yine düzelmezse son çare olarak romu sıfırlama yapmadan yeniden yükleyin.

Oyla:

70522345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Mİ 10
Konular
10
Anlaşılan o ki, yükleyici paket yükleyici bileşenlerinde sorun olmuş. Ayarlar/ uygulamalar/ uygulamaları yönet altından Paket yükleyici uygulamasının verilerini temizleyin, yine düzelmezse son çare olarak romu sıfırlama yapmadan yeniden yükleyin.
Hocam sorun hyperos olması custom rom varmı bu cihaz için biliyor musunuz başka çaresi yok bulamadım

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Hocam sorun hyperos olması custom rom varmı bu cihaz için biliyor musunuz başka çaresi yok bulamadım
Sorun Hyper olması değil, yukarıda size yazdım cevabını. Sürüm yüksek olsa da, indirdiğiniz apk dosyası kurulur, ancak açılışta bu sürümle uyumlu değil uyarısı verip ya kapatır, yada devam eder ve çalışır (apk çok eski değilse) Sizdeki sorun, bileşen bozulmasından kaynaklı gibi duruyor. Bu tarz sorunları MIUI daha eski romlarında da yaşamıştım, romu yeniden kurunca düzelmişti, muhtemelen sizde de aynı şekilde olacak. Bu cihaz MTK işlemcili olduğu için custom rom bulma konusunda sıkıntı çekeceksiniz, geliştiriciler bu işlemci için fazla destek vermiyorlar. XiaomiEu ücretli olarak bu işlemciye rom üretiyor, yada bu şekilde geçiş yapacaksınız ve sorunlar düzelecek. Bana, yüklemeye çalıştığınız ve yüklenmeyen herhangi bir apk dosyasını yollar mısınız?

Oyla:

70522345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Mİ 10
Konular
10
Sorun Hyper olması değil, yukarıda size yazdım cevabını. Sürüm yüksek olsa da, indirdiğiniz apk dosyası kurulur, ancak açılışta bu sürümle uyumlu değil uyarısı verip ya kapatır, yada devam eder ve çalışır (apk çok eski değilse) Sizdeki sorun, bileşen bozulmasından kaynaklı gibi duruyor. Bu tarz sorunları MIUI daha eski romlarında da yaşamıştım, romu yeniden kurunca düzelmişti, muhtemelen sizde de aynı şekilde olacak. Bu cihaz MTK işlemcili olduğu için custom rom bulma konusunda sıkıntı çekeceksiniz, geliştiriciler bu işlemci için fazla destek vermiyorlar. XiaomiEu ücretli olarak bu işlemciye rom üretiyor, yada bu şekilde geçiş yapacaksınız ve sorunlar düzelecek. Bana, yüklemeye çalıştığınız ve yüklenmeyen herhangi bir apk dosyasını yollar mısınız?
Hocam bu sorunu tek ben değil çoğu x, 6 Pro kullanıcısı yaşıyor yabancı forumlara baktığınızda bulabilirsiniz en kötü hileli bir oyun yükleyim diyorum hata veriyor ama not ,8 Pro cihazima yükleniyor

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Hocam bu sorunu tek ben değil çoğu x, 6 Pro kullanıcısı yaşıyor yabancı forumlara baktığınızda bulabilirsiniz en kötü hileli bir oyun yükleyim diyorum hata veriyor ama not ,8 Pro cihazima yükleniyor
Aklıma şu geldi dener misiniz; Geliştirici seçeneklerine girin, en alta kaydırın, arka arkaya 4 kez "Varsayılan değerlere sıfırla"ya dokunun, alt kısımda sistem optimizasyonu kısmı açılacak, onun tikini kapatın ve devre dışı bırakın. Bu işlem sonrasında apk' yı yüklemeyi tekrar deneyin.

Oyla:

anneyavru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan özcan
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
0
Aklıma şu geldi dener misiniz; Geliştirici seçeneklerine girin, en alta kaydırın, arka arkaya 4 kez "Varsayılan değerlere sıfırla"ya dokunun, alt kısımda sistem optimizasyonu kısmı açılacak, onun tikini kapatın ve devre dışı bırakın. Bu işlem sonrasında apk' yı yüklemeyi tekrar deneyin.
M.OZKN Bende x6 pro kullanıcısıyım aynı sorundan muzdaripim Androidoyunclup dan oyun indiriyorum ama açılmıyolar teşefondanda çok anlamıyorum anlattıklarınızdan ve kulanılan uygulamalardan pek bişe anlamadım rica etsem banada yardımcı olurmusunuz

Oyla:
Üst Alt