HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

batuqan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
3
Merhabalar Poco X6 Pro 5G kullanıyorum hyperos 3.0 güncellemesi ne zaman gelecek merak ediyorum bilen biri varmıdır?.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Hangi cihazın ne zaman güncelleme alacağını Xiaomi hariç kimse bilemez maalesef, ama size şöyle bir bilgi verebilirim. Cihazınızın Çin versiyonu için 14 Kasım tarihinde 3.0.2.0.WNLCNXM güncellemesi yayınlanmış. Diğer sürümler içinde güncellemeler ilerleyen günlerde gelecektir.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
48
Xiaomiupdate.com sitesinde görünmüyor hocam en güncel nerden takip edebiliriz rom yayınlanır yayınlanmaz ?
Hangi cihazın ne zaman güncelleme alacağını Xiaomi hariç kimse bilemez maalesef, ama size şöyle bir bilgi verebilirim. Cihazınızın Çin versiyonu için 14 Kasım tarihinde 3.0.2.0.WNLCNXM güncellemesi yayınlanmış. Diğer sürümler içinde güncellemeler ilerleyen günlerde gelecektir.

batuqan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabımdaki diğer soruyada cevap verirmisiniz

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Hesabımdaki diğer soruyada cevap verirmisiniz

X6 Pro cihazım olmadığı için Pil konusunda maalesef ki bir bilgim yok. Konunuzu Sorular ve Yardım Talepleri bölümüne açmak yerine yukarıda paylaştığım link üzerinden açın ayrıca orada çok fazla pil sorunuyla ilgili konu var oraya göz atmanızı öneririm.

Resmi bir site mi hocam bu

Resmi bir site değil ama güncellemeleri oradan kontrol ederek xiaomi sitesinden indirebilirsiniz.

Üst Alt