HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
57
stock romo dayalı yaılar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

costum rom icin

eger bulamaz iseniz xiaomi.eu
Çok teşekkürler hocam

batuqan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
7
Durum güncellemesi:Denedim sürümü öncelikle başıma gelen sorunlardan bahsedim biraz spotify dan şarkı açtım otomatik olarak hyper island a geldi şarkı fakat baska bir uygulamaya girdiğimde şarkı devam ediyor ama ses kesiliyor sarkiyi durdurup tekrar oynatınca düzeliyor/klavye bazen geç geliyor bu süre 3-4-5 saniye arası olabiliyor/ios da ki şu airdrop sayesinde androidler arasında kullanabilme özelliğini denedim fakat hiçbirşekilde cihazlar birbirlerini bulmadılar/pil konusunda iyileştirilmiş bence çok değil fakat hissettirdi bana şahsen daha az gidiyor gibi/duvar kağıdı ekleme sayılıydı şimdi daha çok ekleyebiliyoruz o güzel olmuş şu anda aklıma gelenler bunlar başka sorunlarla karşilaşırsam veya aklıma gelirse buraya yazıp sizleri bilgilendiririm sonraki güncellemelerde düzelicektir herkese iyi günler iyi geceler.

HeNiX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Durum güncellemesi:Denedim sürümü öncelikle başıma gelen sorunlardan bahsedim biraz spotify dan şarkı açtım otomatik olarak hyper island a geldi şarkı fakat baska bir uygulamaya girdiğimde şarkı devam ediyor ama ses kesiliyor sarkiyi durdurup tekrar oynatınca düzeliyor/klavye bazen geç geliyor bu süre 3-4-5 saniye arası olabiliyor/ios da ki şu airdrop sayesinde androidler arasında kullanabilme özelliğini denedim fakat hiçbirşekilde cihazlar birbirlerini bulmadılar/pil konusunda iyileştirilmiş bence çok değil fakat hissettirdi bana şahsen daha az gidiyor gibi/duvar kağıdı ekleme sayılıydı şimdi daha çok ekleyebiliyoruz o güzel olmuş şu anda aklıma gelenler bunlar başka sorunlarla karşilaşırsam veya aklıma gelirse buraya yazıp sizleri bilgilendiririm sonraki güncellemelerde düzelicektir herkese iyi günler iyi geceler.
Şarkı sorunu için uygulamanın pil tasarrufunu kısıtlama yok yapınca düzeliyor.

batuqan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
7
Şarkı sorunu için uygulamanın pil tasarrufunu kısıtlama yok yapınca düzeliyor.
Denemedim ama kulaklık takılı iken denedim sadece normal birşekilde denemedim denedikten sonra yine bilgilendiririm.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
benim cihaz global, globale daha gelen giden yok malesef. Kimse de meth etmiyor ama hyper 3'ü geldiğinde hemen kurmak mı gerekiyor yoksa beklemek mi gerekiyor çok kararsızım :)

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Oyun oynamiyorsaniz kurabilirsiniz ama her yeni guncellemede cihaz biraz daha yavasliyor ve batarya suresi dusuyor kisisel deneyimim bu yönde

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
gelir gelmez kuracağımı sanmıyorum oyun oynamıyorum zaten genel kullanıyorum. Kuran arkadaşlardan alacağımız brifinge göre hareket edeceğim :)

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sanley
Cihazım
Poco x6 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
3
stock romo dayalı yaılar için

costum rom icin

eger bulamaz iseniz xiaomi.eu
Hocam eu romdan memnun musunuz ? Pil konusunda can sıkmaya başladı benimki. Tayvan romdayım ve buglarla daha sık karşılaşmaya başladım. Önerdiğiniz başka bir rom varsa geçebilirim.

batuqan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
7
Hocam eu romdan memnun musunuz ? Pil konusunda can sıkmaya başladı benimki. Tayvan romdayım ve buglarla daha sık karşılaşmaya başladım. Önerdiğiniz başka bir rom varsa geçebilirim.
Hocam tabiki şimdi yeni sürüm o yüzden hatalarda olucak elbette ben şuan eu romdayım açıkçası şarjı hyper os 2 ye göre aynı hissettiriyo sonraki gelen güncellemelerle düzelir diye umuyorum

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Ben arkadaslar sordugu icin link biraktim eu kullanmiyorum aosp rom kullaniyorum asla miui kullanmam mecbur kalmadikca

Üst Alt