- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco X6 Pro 5G
- Konular
- 12
Poco X6 Pro'ya HyperOS 2.0 yani Redmi K70E'nin HyperOS unu kursam çökme durumu vesaire yaşanır mı?
Bence HyperOS 2'yi bu kadar merak etmeyin değişen hiç bir yenilik, hiç bir özellik yok maalesef.Poco X6 Pro'ya HyperOS 2.0 yani Redmi K70E'nin HyperOS unu kursam çökme durumu vesaire yaşanır mı?
Hocam 2sinin kodu da duchamp zaten sıkıntı olmaz, HyperOS 2 Kurmuyorum o zaman.Bence HyperOS 2'yi bu kadar merak etmeyin değişen hiç bir yenilik, hiç bir özellik yok maalesef.
Tabi yine de karar sizin, kodları aynı ise sorun olmaz, aksi halde hata verir.
Kurmayın hocam bence hiç bir özellik, hiç bir yenilik yok maalesefHocam 2sinin kodu da duchamp zaten sıkıntı olmaz, HyperOS 2 Kurmuyorum o zaman.
Hyper OS sözde poco x6 pro için özel batarya tasarufu sağlayacak diye not geçmişler changelogsa onun için bekliyorum bende resmi olanı. Ne zaman kurdunuz acaba rom yeni olduğu için mi bataryası sıkıntılı yoksa yine Xiaomi yalanı güncelledik güzelleştirdik mi demişler?Kurmayın hocam bence hiç bir özellik, hiç bir yenilik yok maalesef
Benim cihazın pil tüketimi artı, 2 de animasyon getirdik demişler çok kötü duruyor bana göre.
Dedikleri özelikleri getirene kadar yüklemeyin tavsiyem
Ben 13t pro kullanıyorum hocam 13t pro da berbat olmuş bana göre hiç bir yenilik yok maalesef, hiç bir gelişim yokHyper OS sözde poco x6 pro için özel batarya tasarufu sağlayacak diye not geçmişler changelogsa onun için bekliyorum bende resmi olanı. Ne zaman kurdunuz acaba rom yeni olduğu için mi bataryası sıkıntılı yoksa yine Xiaomi yalanı güncelledik güzelleştirdik mi demişler?
Telefonun redmi'ye dönüşür. Sanki poco değilde redmi almışsın gibi olur. Onun dışında pek bir sorun olmaz, ama sabırlı olun bekleyin derim poco halini.Poco X6 Pro'ya HyperOS 2.0 yani Redmi K70E'nin HyperOS unu kursam çökme durumu vesaire yaşanır mı?
Hocam biraz geç kaldınız bunu demek için çünkü Çin Romunu çoktan kurdumTelefonun redmi'ye dönüşür. Sanki poco değilde redmi almışsın gibi olur. Onun dışında pek bir sorun olmaz, ama sabırlı olun bekleyin derim poco halini.
Yalnız o romdan çıkışınız o kadar kolay olmaz pişman olursanız söyleyeyim. Onun dışında hayırlı olsun.Hocam biraz geç kaldınız bunu demek için çünkü Çin Romunu çoktan kurdum![]()
Note 13 pro 1 aydır betada daha hala çıkmadı. Beta verdilerse yandık.Şuan Avrupa EEA sürümüne beta olarak hyperos 2 geldi, bence birkaç haftaya diğer global bölgelere de gelir diye tahmin ediyorum.