Yardım Poco X6 pro. HyperOS 2.0.200.0 güncelleme sorunu

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.104.0 VNLMİXM
Telefon Modeli
Poco X6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Delirmek üzereyim lütfen yardım edin !?

Cihazım poco X6 pro 8-256. Bugün güncelleme geldi görüntüleri koyuyorum. Güncelleme indi vs yeniden başlat dediğimde sürekli şu 2 ekran geliyor saatlerce kalıyor böyle. Bir bu bir diğeri sürekli yükleme geliyor Android ekran görüntüsü geliyor ama sonsuz döngü. Telefon rom mom anlamıyorum ben güncelleme kısmına update geldikçe indirip kuruyorum. Sorun nedir? Dümdüz kullanıcıyım aslında

Ekli dosyalar

• IMG-20250711-WA0032.jpg
    IMG-20250711-WA0032.jpg
    747,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20250711-WA0033.jpg
    IMG-20250711-WA0033.jpg
    788,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-07-11-23-32-10-845_com.mi.global.shop.jpg
    Screenshot_2025-07-11-23-32-10-845_com.mi.global.shop.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 17

gnydnyunus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Poco X6 5G
Konular
11
Hard reset atmayı deneyin bir şeyler yanlış gitmiş belli ki sizden kaynaklı olmasada, önemli verileriniz var ise ona bişe diyemiyorum.

Oyla:

gnydnyunus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Poco X6 5G
Konular
11
Forumda hard reset diye aratın, basit bir şey halledersiniz.

Oyla:

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çözümün dışında bir çözüm önerisi olan yok mu ? Bir bilen yok mu koca forumda delireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koskoca forumda bir tane sorunumla ilgilenen arkadaş var başkada bir Allah'ın kulu yok. Vay beee. Xiaomiye yazıyoruz çözüm yok. Foruma yazıyoruz cevap yok ne güzel marka

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam cihazınızdaki soruna bootloop deniyor. Genellikle sistemde uyumsuz bir değişiklik yapıldığında oluşur ve değişikliğin eski haline geri getirilmesi ile düzelir. Örneğin root yetkisi alınmış bir cihazda sistem başatıcısını değiştirdiniz ve telefonu yeniden başlattınız fakat değiştirdiğiniz başlatıcı mevcut rom sürümünüzle uyumlu değil. Bu durumda bootloop oluşur ve sizin cihazınızdaki gibi sürekli olarak yeniden başlar. Çözüm ise yapılan değişikliğin geri alınması ya da sistemin tamamen sıfırlanmasıdır. Sizin durumunuzda ise gelen güncelleme içerisindeki bir uygulama uyumlu değil ve o uygulamanın uyumlu olanla değiştirilmesi gerekli. Fakat bu değişikliğin yapılabilmesi için sisteme erişim izninizin olması lazım. Bu izne sahip olmak için ise bootloader kilidi açılmalı ve root yetkisi alınmalı. Siz cihazı hiç açamadığınız için bunları da yapamıyorsunuz bu nedenle tek seçenek olarak gnydnyunus hocamın da önermiş olduğu sıfırlama kalıyor. Bu nedenle başka cevap alamadınız.

Cihazınız açılırken ses açma tuşuna basılı tutun ve cihaz titrediğinde elinizi ses açma tuşundan çekin. Recovery ekranına gireceksiniz. Çok uzun zamandır Xiaomi'nin recoverysini kullanmadım ama seçenekler için de kurtarma gibi bir şeyler varsa deneyebilirsiniz. Eğer yoksa sıfırlama için wipe seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt