Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
210 romu satın aldım sonunda.204 'ün batarya tüketimi çok fazlaydı.Daha fazla dayanamadım..

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
204 e göre çok çok daha iyi tabi..

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
2
İyi günler arkadaşlar EU 1.0.18 sen aosp tabanlı e/OS geçiş yaptım denemek isteyenlere tavsiye ederim ROM xda geliştirici forumunda mevcut birkaç gün sonra konu açmayı düşünüyorum daha geniş bilgiyi orada veririm zaman bulursam iyi günler dilerim

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Play Store yok mu bu rom da ? Kısa bir göz attım göremedim ..

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
2
Google olmayan android ileri seviye gizlilik ve ROM kontrolleri var ama google hesabınızı kullanabiliyorsunuz satın aldığınız uygulamalar sorunsuz calisyor banka ve anlık msj sorun yok ama google servisleri yok bunu bilmek gerek microg entegre geliyor app launga diye mağazası var google hesabınıza kullanabiliyorsunuz ve f-droid uygulamalarında bursa var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sorun sorun bu romdan kaynaklı değil ama yinede bimenizde fayda var pil istatistikleri sorunlu ama sorun genel açık kaynak sürücülerden kaynaklı imiş doğru istatistik için üreticilerin servialeri entegre olması gerekli imiş çoğu geliştirici bunu yapmiyormus ogrenebildigim kadarı ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gündür kullanıyorum henüz birşey demek için erken ama gayet akıcı genel parformans artışı ve batarya suresinde belirgin bir iyileşme be sıcaklıklarda genel bir azalma oldu bende

Son düzenleme:

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Bende e/OS kurdum play store ve alışık olduğum uygulamaları göremediğim için 1 saat sonrasında Lineage merak ediyordum onu kurdum.Ama inanılmaz hızlı ve konforlu görünüyordu.İlerideki günlerde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Ekleme: Lineage OS 22.2 'de Huawei Heatlh uygulaması sorun çıkardı.Android 16 tabanlı EvoluationX 11.2 Rom kurdum.
Şimdilik bununla devam ederim heralde.Görünümü çok hoşuma gitti.Değişiklikler çok şık olmuş.İlk izlenimlerim çok olumlu.

Son düzenleme:

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
2
Konuyu açtım, linki bırakıyorum.
Herkese iyi günler dilerim.

mtntrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
2
Bende e/OS kurdum play store ve alışık olduğum uygulamaları göremediğim için 1 saat sonrasında Lineage merak ediyordum onu kurdum.Ama inanılmaz hızlı ve konforlu görünüyordu.İlerideki günlerde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Ekleme: Lineage OS 22.2 'de Huawei Heatlh uygulaması sorun çıkardı.Android 16 tabanlı EvoluationX 11.2 Rom kurdum.
Şimdilik bununla devam ederim heralde.Görünümü çok hoşuma gitti.Değişiklikler çok şık olmuş.İlk izlenimlerim çok olumlu.
EvoluationX 11.2 romunu nereden buldunuz acaba? Baktım ancak güvenilir bir kaynaktan bulamadım romu.

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
2
xda mevcut buyrun 10.3 var 11.2 telegram grubundadır telegram kullanmiyorum maleaef ama xda support kisminda bulabilirsiniz iyi günler dilerim

Üst Alt