Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Bende eu rom hyper os 2 yükledim şarj konusunda daha iyi gibi beklemede neredeyse hiç şarj harcamıyor geceden sabaha yuzede 1 yada 2 oldu bende klavye açılışında gecikme var ve antutu cpu skorun 300.000 binlerden 230.000 indi performans yüzünden geri hyperos 1 e geri döndüm biraz rom şarj döngülerini tamamlasin deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar ilk izlenimlerim bu telefon pert olana kadar bu romda kalırım gibi ama ufak tefek sorunları var

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
ben de 4 haftadır felan eu 1 kullanıyorum ama wifi/mobil veri açıkken karşıdakinin sesini almada/ kendi sesimin onlara gitmesinde sıkıntı var galiba. Neden bilmiyorum onun dışında bataryasından memnunum rahat 7-8 saat SOT veriyor 120hz ile ki kullanmadığım zaman daha da az harcıyor. Yeni kernel ile InfinityX deneyeceğim en son idle battery problem vardı onda düzelmişse bi ona bakıcam olmadı hos2ye bakicam. Aslında hos1 de şu an gayet iyi de merak :D

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Eu rom artık eskisi gibi değil.

Eu nun değil konusunu açmak adını cümle içerisinde kullanmak bile gereksiz artık.

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Eu Rom haricinde rom kuramadım.Belki farklı 10 tane rom farklı yöntemler denedim.Hepsi kurulum aşamasında yüzde 1 civarında okuma hatası veriyor.

İmkan olsa CrDroid kurardım sanırım.

Şimdilik Eu.Rom candır...:D

alsancakteam13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asassa
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
abi poco x6 pro lianage os android 16 paylaşırmısın

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Aosp romlarda önemli sorunlar var gpu tam performanslı çalışmıyor ve wolte ve wivofi sorunu var bildiğim kadarı ile

alsancakteam13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asassa
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
abi poco x6 pro lianage os android 16 paylaşırmısın

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
android 16 romlar cıkmadı cıkmazda a15ler bile stabil değil. Gpu tam performanslı calısmıyor ama günlük kullananlar icin aosp daha iyi gibi daha iyi performans/ akıcı arayüz / özelleştirme seçenekleri/ güvenlik ve sistem taraflı adblocker / amoled pixel burner engelleyici gibi bir çok ek güzel özellik var aosplerde

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Aosp android temel aldigi kaynak oluyor açılımı android open source project kısaca saf android oluyor Google olmayan android diyebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit'e paylaşılan unoffical rom linkini aldım ama nasıl kurulduğunu arastirmalisin nasıl kuruldugu hakkında bilgim yok linki incele işte link

Son düzenleme:
Üst Alt