Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

alsancakteam13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asassa
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
abicim güncel eu rom 2.110 varmı bizimle paylaşabilirmisin lütfen

alsancakteam13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asassa
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
abicim güncel eu rom 2.110 varmı bizimle paylaşabilirmisin lütfen

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
En güncel sürüm bu şu an. Buradan indirebilirsiniz:

alsancakteam13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asassa
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
teşekkür ederimk rabbim senden razı olsun.

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Lafı bile olmaz ne demek.🙂
hocam siz aktif bilen biri gibisiniz handi romdasınız şu an? Diğer postlarda da sizi gördüm de ondan sordum. Yaptığım araştırmalara göre

Hindistan OS1.0.8.0.UNLINXM 3-4 kişi tarafından pil performansı diğer romlara göre üst düzeyde olduğu belirtilmiş.​

ama konular 2024 yılında yazılmış en son o yüzden kararsız kaldım. Hyper os 2.103 deyim stok bl açık imei henüz atılmadı. Pixel romları denedim yeni kernel gelmesine rağmen buglar çok daily kullanım için uygun değiller gibi pek. Yarı yolda bırakabilirler. Hindistan 1.0 romunu kurup root atıp debloat yapmak mantıklı mıdır acaba ? Amacım performans vs değil oyun oynamıyorum sadece batarya süresi ve arayüz akıcılığı önemli. Launcher değiştirmek istiyorum bide o yüzden root atıyorum.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
hocam siz aktif bilen biri gibisiniz handi romdasınız şu an? Diğer postlarda da sizi gördüm de ondan sordum. Yaptığım araştırmalara göre

Hindistan OS1.0.8.0.UNLINXM 3-4 kişi tarafından pil performansı diğer romlara göre üst düzeyde olduğu belirtilmiş.​

ama konular 2024 yılında yazılmış en son o yüzden kararsız kaldım. Hyper os 2.103 deyim stok bl açık imei henüz atılmadı. Pixel romları denedim yeni kernel gelmesine rağmen buglar çok daily kullanım için uygun değiller gibi pek. Yarı yolda bırakabilirler. Hindistan 1.0 romunu kurup root atıp debloat yapmak mantıklı mıdır acaba ? Amacım performans vs değil oyun oynamıyorum sadece batarya süresi ve arayüz akıcılığı önemli. Launcher değiştirmek istiyorum bide o yüzden root atıyorum.
Ben muhtemelen bu cihaz için çıkan neredeyse tüm romları ya denemiş ya da kullanmış biriyim maalesef :) Buna ücretli olanlar da dahil.
Sizin dediğiniz pil sorunundan, daha doğrusu HyperOS ve mtk işlemcinin stok romlarda çok fazla güç tüketmesinden dolayı.

Ben şu an xiaomi.eu 1.0.18.0'dayım yani Hyper 1'in son Çin tabanlı eu sürümü.
Ve beni oldukça memnun etti diyebilirim.
Basit birkaç ayar, optimizasyon, bazı gerekli modüller ve cpu + gpu'yu hafiften kısarak daha iyi bir ekran süresi elde ettim.
Sık sık iş gereği telefon görüşmesi yapmama ve neredeyse tüm gün mobil veri kullanmana rağmen bugün 7 saat 32 dakika ekran süresi aldım mesela. Ki bu süre Hyper ve mtk için düşünürsek oldukça iyi kalıyor. Özellikle de global stok romlara kıyasla.

Global tabanlı romları aslında daha çok seviyorum. Launcher, app vault ve kısıtlı özellikler dışında tabii ama gerçi onları modüllerle kurabiliyorsunuz.
Ama global romlar daha akıcı bir arayüz sunmasının yanında olumsuz olarak daha fazla pil yiyor maalesef. Bu durum arkaplandaki uygulamaların daha az optimize edilmiş şekilde çalışmasıyla da ilgili bir durum.

O sebeple global tabanlı bir rom, özellikle stok rom ise, 1.0 bile olsa çok öneremem.
Eğer Hyper kullanmak istiyorsanız eu 1.0 deneyin. Memnun kalacağınıza eminim.
İllaki global rom olsun isterseniz de Greeshan Repack 1.0.11.0 deneyebilirsiniz. Bundan önce bir süre onu kullanmıştım. Pil süresi daha kısa olsa da euya göre, kullanımı keyifliydi. Ve stok romdan daha iyiydi her anlamda.
Aosp düşünürseniz ise; benim denediklerimden tek gerçek anlamda memnun kaldığım infinityx oldu. Bazı küçük hatalar dışında sorun çıkarmadı bana. Pil konusunda Hyper'dan daha iyiydi tabii bahsetmeye bile gerek yok :)
Ama ben şahsen aosp arayüzünü ve özelliklerini yetersiz bulduğum ve kullanırken keyif alamadığım için Hyper tercih ediyorum mecburen.

Uzun lafın kısası rom seçimi tercihinize göre size kalmış. Sadece Hyper kullanacaksanız kesinlikle 2.0 kurmayın derim. 2'de çok daha yoğun bir sistem ve pil kullanımı var maalesef.

Neyse, çok uzattım. Umarım yazdıklarımın faydası dokunur size ve okuyan diğer arkadaşlara.
Herkese iyi forumlar..

Üst Alt