Soru Poco x6 pro dirençli cihaza rom yüklemek sıkıntı çıkarır mı?

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
Arkadaşlar cihazımın kayıt zamanı yaklaşıyor şu an hyper os 1 eu romdayım 2-3 ay içerisinde aosp romlara geçmek istiyorum sorunlar düzeldiğinde ama kayıt konusunda şüphelerim var.

1-)Direnç kayıtlı bir cihazda aosp rom kurunca imei uçar mı?
2-)Direnç kayıtlı bir cihazda aosp veya başka bir şey kurarken bootloopa düşüp miflashtan stock fastboot rom atarsak imei uçar mı?
3-)Bu işlemlere garanti veren kimse olmaz diyorsanız yazılımsal imei atıp stok hyper os'te kalmak daha mı mantıklıdır? (güncelleme önemli değil benim için)

4-)Cihazın bl kilidini hyper os2 kullanırken official olarak mi unlock kullanarak açtım 1 yıl sonra otomatik kilitlenecek cart curt yazdı aosp romdayken cihaz kendi bootloaderini kilitleme ihtimali var mı ve sıkıntı yaratır mı?

Cevaplarınız için çok teşekkürler iyi forumlar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
direnç değişimi falan gerek yok. Server kayıt yaparız biz bu cihaza isteğe göre sim2 ya da çift sim kayıt olur. Güncelleme, sıfırlama, rom yükleme vs. sorunsuz yapılır. Boşu boşuna direnç falan değiştirtip cihazınıza gereksiz zarar vermeyin.

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dmden mesaj yolluyorum teşekkürler

Sertoglu42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiamio red mi 5
Konular
2
direnç değişimi falan gerek yok. Server kayıt yaparız biz bu cihaza isteğe göre sim2 ya da çift sim kayıt olur. Güncelleme, sıfırlama, rom yükleme vs. sorunsuz yapılır. Boşu boşuna direnç falan değiştirtip cihazınıza gereksiz zarar vermeyin.
Hocam merhabalar sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Üst Alt