Yardım Poco x6 pro china rom

mami_shits

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
Global romdaki poco başlatıcıdan sıkıldım özellikler kısıtlanmış cihazıma china romu kurmayı düşünüyorum çin sürümü olan k70e romu doğrudan kurulabilirmi yoksa portlanmış olması gerekiyormu ve kurduğum zaman güncellemeleri el ile yapmak zorunda mıyım bir öneriniz varmı

mami_shits

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kod adı aynı ise kurabilirsiniz. daha sonra oto güncelleme devam eder
Peki bu sürümü güncelleme mantığı ile kurabilirmiyim? bölge kontrolünde sorun çıkartıcağını düşünüyorum. bootloader kilidini açıp bilgisayar ile flash yapmak daha temiz bir iş olur. telefondaki dosyaları yedeklemek çok uzun sürüceği için aklıma bu yol geldi. ilk defa xiaomi bir cihazda yapıcağım için bazı şeyleri bilmiyorum. Brick riski olucağını pek sanmıyorum ama yinede bilen birinden öğrenmekte fayda var. Siz ne düşünüyorsunuz

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Peki bu sürümü güncelleme mantığı ile kurabilirmiyim? bölge kontrolünde sorun çıkartıcağını düşünüyorum. bootloader kilidini açıp bilgisayar ile flash yapmak daha temiz bir iş olur. telefondaki dosyaları yedeklemek çok uzun sürüceği için aklıma bu yol geldi. ilk defa xiaomi bir cihazda yapıcağım için bazı şeyleri bilmiyorum. Brick riski olucağını pek sanmıyorum ama yinede bilen birinden öğrenmekte fayda var. Siz ne düşünüyorsunuz
hocam ben çin romu kullandım aşırı şarj tüketimi ve ısınma oldu sizde de olması muhtemel bence kurmayın

mami_shits

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben çin romu kullandım aşırı şarj tüketimi ve ısınma oldu sizde de olması muhtemel bence kurmayın
Önerebileceğiniz bi rom varmı miui 13ten hyperos a geçince geçince güzel gelmişti ama artık poco başlatıcı gözüme kötü gözükmeye başladı bazı özelliklerin kısıtlanması hoşuma gitmiyor güncellemeleri de almak istiyorum her seferinde el ile güncellemek istemiyorum o yüzden çin romu mantıklı gelmişti

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Vallahi hocam şahsen ben hyperos u çok sevmiyorum aosp romları tercih ediyorum x6p için var ama unofficial official rom çıksın hemen kuracağım. Sizin sorunuza gelecek olursak ben Rus romu kullanıyorum global romla çok bir farklı yok ama bir tık daha iyi performans veriyor güncelleme bu sürümde de alabilirsiniz tercih sizin öneririm rus romunu sadece launcherdan şikayetçiyseniz de farklı launcher kullanabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-30-00-35-38-299_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-09-30-00-35-38-299_com.android.settings.jpg
    490,5 KB · Görüntüleme: 6
Üst Alt