Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan sıcaklık 35 derece sabit hocam 120 Hz wifi Bluetooth açık. Arkada müzik dinliyorum. Güncellemeyle iyileştirebilirler tabi ki. Zaten hyperos daha yeni olduğu için onlara biraz zaman tanımak gerekiyor. İşlemci frekansı baya yüksek hocam ısınması biraz normal alışmaya çalışmanız daha iyi olur. Eğer çok rahatsız etmeye başladıysa (38-39 derecelere sürekli çıkmaya başladıysa) 60 hzde kullanmayı deneyin. Evet bu sefer de 60 Hz sıkıcı gelecek ama yapılabilecek çok şey yok şuan. Son çare olarak downclocking yapabilirsiniz downclocking, işlemci frekansını düşürmektir ama bu işlem biraz teknik bilgi gerektirdiği için sorun çıkartabilir.
Güneş ışığından kaçının, mobil veri kullanmak telefonun daha çok ısınmasına yol açar (kendimden biliyorum) evet biraz fazla anormal gibi, arkaplanda çok fazla çalışan uygulama olabilir. Bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Hocam dışarının ortalam 33-36 derece olduğu bir şehirde telefonun 30 derecede çalışmasını bekleyemezsiniz. Zaten masaya koysanız oda sıcaklığıyla aynı seviyeye gelecek e bir de telefon çalışıyor bunun üstüne. Normal yani kışın hiç sıcaklık sorunu yaşamadığım Redmi Note 10 Pro şu an alev alıyor elimde 41-43 derece.
Hocam dışarının ortalam 33-36 derece olduğu bir şehirde telefonun 30 derecede çalışmasını bekleyemezsiniz. Zaten masaya koysanız oda sıcaklığıyla aynı seviyeye gelecek e bir de telefon çalışıyor bunun üstüne. Normal yani kışın hiç sıcaklık sorunu yaşamadığım Redmi Note 10 Pro şu an alev alıyor elimde 41-43 derece.
Oyun falanda oynamıyorsunuz normal elinizde 41 derece mi şuan? Hocam saçma bir taktik vericem ama telefonu vücudunuzun herhangi bir yere bastırarak 10 saniye falan bekleyin sonra bunu farklı bölgelerde 2-3 kere yapın ısı alışverişinden telefonun ısısı düşecek
Oyun falanda oynamıyorsunuz normal elinizde 41 derece mi şuan? Hocam saçma bir taktik vericem ama telefonu vücudunuzun herhangi bir yere bastırarak 10 saniye falan bekleyin sonra bunu farklı bölgelerde 2-3 kere yapın ısı alışverişinden telefonun ısısı düşecek
Hocam Gaziantep'te yaşıyorum öğlenleri zaten hava 36 derecenin üstüne çıkıyor üstüne Instagram Reels izleyince telefon 43 dereceleri görüyor AOSP, custom kernel kullanmama rağmen.
Hocam Gaziantep'te yaşıyorum öğlenleri zaten hava 36 derecenin üstüne çıkıyor üstüne Instagram Reels izleyince telefon 43 dereceleri görüyor AOSP, custom kernel kullanmama rağmen.
Benimde oyunlarda 41 derecelere çıktığı için telefondan nefret ediyordum. Sanırım gayet normal olduğunu kabullenmem lazım (ama gerçekten oyunun grafikleri falan üst düzey değil)
Benimde oyunlarda 41 derecelere çıktığı için telefondan nefret ediyordum. Sanırım gayet normal olduğunu kabullenmem lazım (ama gerçekten oyunun grafikleri falan üst düzey değil)
Xiaomi nin yeni cihazlarının hemen hemen hepsinde kullandığı 6.67" amoled ekran fazlası ile ısınan bir ekran bu ekranı kullanan tüm cihazlarda aynı sorun var tabi işlemcininde biraz etkisi var zaten fark ederseniz arka tarafdan çok ekran ısınıyor ekran yenileme hızını kesinlikle 60 hz ye alın.