Yardım Poco X6 Pro 5g - Isınma Sorunu

cakmak32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHMUT
Cihazım
XİOMİA
Konular
4
Xiaomi nin yeni cihazlarının hemen hemen hepsinde kullandığı 6.67" amoled ekran fazlası ile ısınan bir ekran bu ekranı kullanan tüm cihazlarda aynı sorun var tabi işlemcininde biraz etkisi var zaten fark ederseniz arka tarafdan çok ekran ısınıyor ekran yenileme hızını kesinlikle 60 hz ye alın.
60 Hz ye alırsak bu ısınma dururmu yani kardeş

Raven12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Konu hort arkadaşlar bende de ayni telefon var dün ile bugün başladı bu sorun telefon ben de normal kullanımda isinsa dahi rahatsız etmiyordu ancak bu 2 gün de ne olduysa ufak bı sosyal medya gezintisi sonrası ısınma ciddi artti bunu daha çözemedim sanki arka planda uygulama var da yükte çalışıyor gibi bir durum var kapatip actim sonuç alamadım.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Havalar ısınıyor gayet normal her sene bu aylarda yeni konular açılmaya başlanıyor merak etmeyin gayet normal

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
35
Konu hort arkadaşlar bende de ayni telefon var dün ile bugün başladı bu sorun telefon ben de normal kullanımda isinsa dahi rahatsız etmiyordu ancak bu 2 gün de ne olduysa ufak bı sosyal medya gezintisi sonrası ısınma ciddi artti bunu daha çözemedim sanki arka planda uygulama var da yükte çalışıyor gibi bir durum var kapatip actim sonuç alamadım.
Havalar ısındığı için normaldir fakat bende de öyle yani, oyun oynuyorum çok hızlı bi şekilde ısınıyor. Mobil veride cehennem ateşine dönüyor 😂

Raven12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Havalar ısındığı için normaldir fakat bende de öyle yani, oyun oynuyorum çok hızlı bi şekilde ısınıyor. Mobil veride cehennem ateşine dönüyor 😂
Yok hocam sizlerin ısınmasıni tahmin edebiliyorum ben geçen yaz Muğla sıcağında kullandim bu kadar bile isinmadi ben isinmasindan asla şikayetçi değilim sorunu da çözdüm Bluetooth bağlı iken veya boşta açık iken gereksiz ısınıyor kapayinca 36 arası çalışıyor 1.0.9 sürüm Bluetooth güncellemesi gelmişti onu yaptım ondan sonra başladı.

Üst Alt