Çin Hindistan Endonezya Rusya ya geldi yakında bizede gelirHocam x5 pro'lar için çıktı deniliyor fakat güncelleme hala ulaşmadı. Herkese aynı anda sunulmuyor mu?
Globalde, EEA'da çıktı. Turkey romun HyperOS'u henüz çıkmadı. Yakın zamanda çıkacaktır. Cihazınıza bildirim olarak gelir.Hocam x5 pro'lar için çıktı deniliyor fakat güncelleme hala ulaşmadı. Herkese aynı anda sunulmuyor mu?
Global rom kullanıyorum aslında. Yurt dışı cihazGlobalde, EEA'da çıktı. Turkey romun HyperOS'u henüz çıkmadı. Yakın zamanda çıkacaktır. Cihazınıza bildirim olarak gelir.
Bootloader kilidiniz açıksa güncellemeyi ota uzerinden yükleyemiyorsunuz, twrp varsa twrp ile romu yükleyebilirsiniz.Global rom kullanıyorum aslında. Yurt dışı cihaz
Nasıl yani anlamadım hocam? Bootloader kilidi açıksa güncelleme almaz mı cihaz? Ayarlar üzerindenBootloader kilidiniz açıksa güncellemeyi ota uzerinden yükleyemiyorsunuz, twrp varsa twrp ile romu yükleyebilirsiniz.
Almayan cihazlar gördük, güncelleme gelse bile hata veriyor bazı modellerde ve yüklemiyor. Cihazınızda TWRP yüklü ise TWRP üzerinden kolaylıkla yükleyebilirsiniz.Nasıl yani anlamadım hocam? Bootloader kilidi açıksa güncelleme almaz mı cihaz? Ayarlar üzerinden
Anladım, gerçi kardeşimin cihazında da kilit kapalı onda da güncelleme almadı global rom onunda TMSMIXM kodlu rom kullanmaktayız.Almayan cihazlar gördük, güncelleme gelse bile hata veriyor bazı modellerde. Cihazınızda TWRP yüklü ise TWRP üzerinden kolaylıkla yükleyebilirsiniz.