Yardım Poco X5 Pro Direnç Sonrası NFC Çalışmıyor

HamdiShield

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamdi
Cihazım
Poco X5 Pro
Konular
1
Bugün telefona direnç ile kayıt attırdım eski telefonlarıma dirençsiz atıyordu.Şeker hastasıyım ve libre kullanıyorum.NFC işlevini geri yükle diyince yükleyemiyor.Direnci attırdığım yere sorunca da dirençli telefonda NFC çalışmaz dedi.Bunu çözebilecek her hangi birşey varmı yazılımsal bir problem mi yoksa bu donanımsal mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün telefona direnç ile kayıt attırdım eski telefonlarıma dirençsiz atıyordu.Şeker hastasıyım ve libre kullanıyorum.NFC işlevini geri yükle diyince yükleyemiyor.Direnci attırdığım yere sorunca da dirençli telefonda NFC çalışmaz dedi.Bunu çözebilecek her hangi birşey varmı yazılımsal bir problem mi yoksa bu donanımsal mı?HyperOS atmayı denedim bu arada MIUI 13'de kaldı.Direnç atmadan önce HyperOS geçebiliyordum.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Bugün telefona direnç ile kayıt attırdım eski telefonlarıma dirençsiz atıyordu.Şeker hastasıyım ve libre kullanıyorum.NFC işlevini geri yükle diyince yükleyemiyor.Direnci attırdığım yere sorunca da dirençli telefonda NFC çalışmaz dedi.Bunu çözebilecek her hangi birşey varmı yazılımsal bir problem mi yoksa bu donanımsal mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fastboot üzerinden başka rom yüklemeyi deneyin hocam o zaman belli olur yazılımsal mı donanımsal mı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
poco x5 pro redwood kodlu cihaz ise direnç işleminden sonra model kodu değişiyor ve cihaz hint model oluyor. Sanırım bununla alakalı bir durum. Model numarasının sonu I ilemi bitiyor kontrol edin..

HamdiShield

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamdi
Cihazım
Poco X5 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco x5 pro redwood kodlu cihaz ise direnç işleminden sonra model kodu değişiyor ve cihaz hint model oluyor. Sanırım bununla alakalı bir durum. Model numarasının sonu I ilemi bitiyor kontrol edin..
Evet l ile bitiyor

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hocam benimki öyle ve dirençten önce poco ekranı ile açılmazdı şimdi açılıyor kalıcı olarak poco mu oldu cihaz redmi yerine

Üst Alt