Çalıştığım iş yerinde arkadaş kullanıyor. Çok memnun. Telefonu inceledim. Yağ gibi akıyorgayet iyi cihaz diyorlar.
Eeeee, bunu mu alıyorsunuz hocamÇalıştığım iş yerinde arkadaş kullanıyor. Çok memnun. Telefonu inceledim. Yağ gibi akıyor
Özelden yazcam size hangisini alırsamEeeee, bunu mu alıyorsunuz hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çok rekabet dolu bir liste değil, ilk ikisini üst üste koysanız Poco F5 etmez hocam.Özelden yazcam size hangisini alırsam
3 cihaz var
Poco X5 Pro
Realme 10 pro+
Poco F5
Evet farkındayım. Ama fiyat olarakda çok fark varÇok rekabet dolu bir liste değil, ilk ikisini üst üste koysanız Poco F5 etmez hocam.
Realme 10 Pro+ da Dimensty 920 var,Ama.X5 Pro 5G de 778G var.X5 Pro almanız daha mantıklı.Evet farkındayım. Ama fiyat olarakda çok fark var
Liste olarak tuttuğunuz için direkt F5 dedim ancak o fiyata cikamazsanız X5 Pro derim net bir şekilde.Evet farkındayım. Ama fiyat olarakda çok fark var
Biraz önce POCO X5 Pro 5G yi inceledim, çok beğendim, aralık sonunda kızımın doğum günü var, hediye almayı düşünüyorum yoksa Mi11T Proyu onu verip, POCO yu ben mi kendime alsam....Aralık sonuna kadar daha vakit var, ben düşüneyim biraz dahaÖzelden yazcam size hangisini alırsam
3 cihaz var
Poco X5 Pro
Realme 10 pro+
Poco F5
Özelden yazcam size hangisini alırsam
3 cihaz var
Poco X5 Pro
Realme 10 pro+
Poco F5