İnceleme POCO X5 PRO 5G

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
SON DAKİKA : Poco X5 Pro 5 G sipariş etmiş, parasını ödemiştim ve telefon satıcı tarafından kargoya verilmişti, yarın elime geçecekti...

ANCAAAK....

İmei direnç işlemi riski ve telefonun harici SD Kartı girişi olmaması nedeniyle beni olumsuz bir düşünce sarmıştı...Telefon Kargo' da, ben ise düşünme moduna girmiştim. Nihayetinde bir karara vardım ve satıcıyı aradım, geri iade edeceğimi söyledim. Satıcı olgunlukla karşıladı, paketi açmadan geri iade edebileceğimi söyledi. Telefon gelir gelmez teslim alıp anında '' Param Güvende '' isimli aracı kuruluştan bir kod alıp telefonu kargo' da hemen geri iade edeceğim. Sorun yok yani...

Bu sorunu hallettikten sonra uzun incelemelerim ve araştırmalarım sonucu 128 GB 6+2= 8 GB RAM kapasiteli tüm diğer özellikleri Poco X5 Pro 5 GB ile neredeyse birebir uyuşan, 1 Terrabayt'a kadar harici hafıza ( SDkart ) girişi olan, GENPA garantili, yurtiçi imei sorunu olmayan '' POCO X4 Pro 5G '' telefon üzerinde karar kıldım ve yüzüklü, mıknatıslı, Kamera kapaklı, askeri tip bir Kılıf + Kırılmaz Cam + Telefon dahil toplamda 8650 TL ödeyerek bu gün satın aldım. Doğru bir karar verdiğime inanıyorum.

Elveda Poco X5 Pro 5G !

yorukhun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mexmet
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
Arkadaşlar Avrupa'dan gelme cihaza imei atma şansımız var mı ?

Üst Alt